Venstre, højre eller begge to?

Venstre, højre eller begge to?

Print Friendly, PDF & Email

NLP Huset

Vores hjerne er et fantastisk organ, som udvikler sig hele livet. Læring og udvikling er en af de mest effektive måder at holde sin hjerne frisk og ung på.

Nogle mennesker bruger primært den venstre hjernehalvdel – andre primært den højre. Og nogle ganske få er i stand til at kombinere kvaliteterne fra begge hjernehalvdele og bevidst skifte mellem dem.

Venstre hjernehalvdel styrer hos de fleste mennesker hjernens logiske funktioner – lidt lige som en computer behandler data. Alle sanseindtryk og information bliver behandlet analytisk, logisk og struktureret. Dermed styrer venstre hjerne halvdel også vores matematiske og sproglige evner.

Højre hjernehalvdel arbejder i helheder. Den indeholder vores kreativitet og med den tænker vi i billeder og kan bruge vores erfaringer. Denne del af hjernen er god til at associere og mennesker med højre hjerne tænkning kan f.eks. have mange billeder ’på skærmen’ på én gang. Det betyder, at de er gode til hurtigt at få overblik. Når man tænker i billeder, foregår det meget hurtigt og som regel ubevidst. Og det er en meget intuitiv og kreativ måde at tænke på.

I NLP Huset tager vi hensyn til både venstre og højre hjernehalvdel, når vi underviser og i det hele taget kommunikerer med vores kursister og kunder. Derfor vil du komme til at lære gennem alle sanserne og på mange forskellige måder. Og vi vil hele tiden trække en logisk og rationel rød tråd gennem stoffet.

Mød vores undervisere

[vc_sw_contact email=”info@nlp-huset.dk” title=”VIL DU HØRE MERE?”]

Nyheder