Stress

STRESS

Print Friendly, PDF & Email

Ved langvarig stress er hjernen blevet ”trænet” i uhensigtsmæssige reaktionsmønstre. Det betyder, at de dele af hjernen, der har med vores kamp-/flugtreaktioner at gøre, er blevet stimuleret til at vokse og til at dominere følelseslivet. For verden er blevet oplevet som et farligt sted at være.

For at komme tilbage på sporet skal der en anden form for træning til – en træning, der forbinder verden med et trygt sted at være.

Heldigvis er hjernen et fantastisk organ, som udvikler sig hele livet. Den er plastisk og tilpasser sig hele tiden de aktuelle udfordringer og livsomstændigheder. Hvis vi derfor træner vores hjerne på en hensigtsmæssig måde, er den i stand til at danne nye celler og på den må ændre sin måde at fungere på. Når hjernen lærer, vokser den.

Handling – ikke behandling!
Hvis du vil videre i dit liv efter at have haft stress i større eller mindre grad, er et stresskursus en god idé. Men forløbet bliver først rigtigt effektivt, når du selv er aktiv i forandringsprocessen – når du slipper for ”klientgørelse” og bliver en aktiv medspiller i tackling af dine egne og dine medkursisters stressproblematikker.

Derfor får du på NLP Husets stresskursus en introduktion til coaching i starten af kurset, så du og dine medkursister kan hjælpe hinanden – og jer selv – bedst muligt undervejs.

Hvis du har en coachuddannelse, kan du også blive certificeret Stress Coach. Læs om de forskellige adgangskrav i linket.

Mød vores undervisere


[vc_sw_contact email=”info@nlphuset.dk” title=”VIL DU HØRE MERE?” el_class=””]

Nyheder