Tidslinje workshop

Tidslinje workshop:
Det gælder din fremtid

Print Friendly, PDF & Email

Som noget nyt introducerer NLP Huset et aftenkursus i tidslinjemetoden, hvor du har mulighed for at opdage – og måske justere – den måde, du oplever dit liv på i forhold til dimensionerne fortid, nutid og fremtid.

Kendetegnende for NLP er, at modellerne i høj grad retter sig mod det ubevidste. Vores ubevidste bevidsthedslag er i mange tilfælde mange gange stærkere end de bevidste. Ved at arbejde med de ubevidste lag direkte gennem NLP øvelser, sker forandring og udvikling meget lettere og hurtigere, end gennem samtale.

★★★★★

“NLP Huset er en ø, hvor solen altid skinner”

Karen, tidligere kursist

Holdstart

Tidslinje workshop: Det gælder din fremtid - 2.10.18

250 DKK momsfrit


Tidslinje workshop: Det gælder din fremtid - 2.10.18 - Datoer: 02/10
18:00 - 21:00ValbyOve Schroll

Tidslinje workshop: Det gælder din fremtid - 8.1.19

250 DKK momsfrit


Tidslinje workshop: Det gælder din fremtid - 8.1.19 - Datoer: 08/01
18:00 - 21:00ValbyOve Schroll

Frokost inkluderet i prisen

Individuel coaching

Undervisningsmateriale

Øvelokaler

Alle er velkomne – eneste krav er, at du har lyst til at arbejde med dig selv i en gruppe af andre nysgerrige og lærevillige mennesker.

Hvis du uddannet i NLP og er begyndt at have klienter, vil kurset være en god repetition og inspiration til dit arbejde som coach eller terapeut.

På vores tidslinje workshop skifter vi mellem teoretiske oplæg, praktiske demonstrationer og øvelser i mindre grupper.

Aftenen er bygget op med skiftevis teoretiske oplæg, praktiske demonstrationer og øvelser i mindre grupper.

Workshoppen kan også arrangeres som et internt forløb i jeres organisation. Læs mere her

I løbet af dette tidslinjekursus får du kendskab til og træner andre perspektiver på verden og på dit liv, end du normalt anvender i din hverdag. Nye perspektiver giver mulighed for nye grundopfattelser og nye handlemuligheder – og i sidste ende en fremtid, som du selv har valgt.

Stressforebyggelse: De modeller, vi arbejder med, giver også perspektiver på, hvordan du kan ændre en stressende hverdag til en hverdag med større ro i sindet.

NLP har længe været forud for sin tid. I dag støtter moderne hjerneforskning tanken om, at vi via den måde, vi tænker og forholder os på, har meget stor indflydelse på vores mentale helbred og på vores mulighed for at præge vores egen udvikling.

Hjernen er populært sagt ”plastisk”, dvs. den vokser og tilpasser sig den måde, vi bruger den på. Hvis vi træner hjernen i at se farer og begrænsninger, er det det, den bliver god til. Hvis vi træner den til at se muligheder og trivsel, så er det det, den bliver god til.

Som grundmodel anvende vi på kurset NLP’s måde at arbejde med vores tidsopfattelse – det vi kalder for vores tidslinjer. Vores tidsoplevelse har meget stor indflydelse på vores indre tilstand og på vores måde at forholde os til både nutiden og fremtiden på.

Vi vil desuden bl.a. anvende følgende NLP modeller:

  • Neurologiske Niveauer med fokus på værdier og identitet
  • Perspektivskift gennem postitionsøvelser
  • Ankring
  • Overbevisningsarbejde

Der er ikke en egentlig certificering på denne workshop.

Hvis du har lyst til at lære mere om NLP efter dette kursus, kan vi varmt anbefale, at du fortsætter på vores NLP Practitioner / NLP Business Practitioner uddannelse.

Vi har gennem årene haft deltagere fra bl.a. Coloplast, Novo, FTF-A, Astra, Lundbeck, Hewlett Packard, Dansk Industri, BDO Scanrevision, Nets, Amcor Flexible, Post Danmark, DSB, SAS, 3 M, ISS Data, Spar Nord Bank, Dong Energy, Statoil, Miljøstyrelsen, Zoo, Brdr. Dahl, Berlingske, Scandic Hotel, Miljøministeriet samt en lang række kommuner, regioner m.fl.

Mød vores kursister

Henrik Kock

NLP Huset er et godt og anerkendt sted. Jeg vidste en del om NLP inden, fordi jeg læser meget. Men jeg blev meget overrasket over, hvor meget man ikke kan læse sig til. Måske er det indlysende, men jeg opdagede for alvor, at når man gør noget i praksis i stedet for kun i hovedet, så forstår man tingene bedre, og det bliver operationelt.

Ulla Hermansen

At være vidne til, hvor meget andre rykker sig både fagligt og på det personlige plan, det er helt fantastisk. Derudover har det også været små milepæle på min vej. Jeg har fået mulighed for at coache mere, og det har givet mig stor læring og erfaring. Det har styrket mig rigtig meget i, at det er den vej, jeg skal gå.

Robbert Nickolaj Stecher

Det er let at tilegne sig NLP og nemt at arbejde med i dagligdagen. Det er nogle enkle teknikker, men de rykker. De er velegnet til at arbejde med målsætning, forankring, forhandling, og man bliver bedre til dialog. NLP Huset er en af de store skoler inden for NLP, og det har de været igennem flere år. Det, tror jeg ikke, er tilfældigt.

Trine Gry Petersen

Jeg blev mere bevidst om, at alle har deres model af verden, og kombineret med, at jeg antager, at alle også har en positiv hensigt med deres handlinger, så kan vi altid mødes dér. Det er virkelig en nøgle, jeg kan bruge, så jeg kan forstå og acceptere, at andre mennesker gør tingene anderledes, end jeg selv.