NLP Træner

NLP Træner

Print Friendly, PDF & Email

NLP Træner uddannelsen er til dig, som gerne vil lære at undervise professionelt i NLP dermed have mulighed for at udbyde egne certifikatgivende uddannelser i NLP.

På uddannelsen sætter vi fokus på traditionelle underviseremner som: Træneridentitet, kropssprog, stemme og performance som professionel underviser, planlægning af indhold samt undervisning til det bevidste og ubevidste sind.

Du arbejder enten som underviser, coach, udviklingskonsulent, HR konsulent, leder eller lign. – eller drømmer om at komme til det.

Deltagerforudsætninger
For at starte på NLP Træner uddannelsen er der følgende deltagerforudsætninger:

Undervisningen vil være en vekselvirkning mellem oplæg fra de rutinerede undervisere på uddannelsen og korte deltagerpræsentationer. Herudover har vi undervejs på NLP Træner uddannelsen besøg af gæstelærer, der vil arbejde med den enkelte deltagers særlige udviklingspotentiale.

Du kommer til at lave mange korte præsentationer og oplæg undervejs og vi lægger vægt på, at alle får specifik, personlig feedback på deres talent og udviklingspunkter. Feedbacken tager udgangspunkt i den enkelte deltagers stærke sider og har som mål at støtte dig i at finde din personlige stil og videreudvikle dine personlige styrker som underviser.

Vi bruger video som en del af læringsprocessen undervejs, så du skal sikre dig, at din telefon, din tablet eller dit videokamera er med og klar hver dag.

Som et led i uddannelsen indgår praktisk træning uden for modulerne – enten i øvegruppe eller praktisk on-the-job training – hvor du får mulighed for at afprøve de nye færdigheder og udvikle din egen stil. Holdet er velkomne til at bruge NLP Husets lokaler til at øve – onsdag aften og hele søndagen.

På 4. modul skal du gennemføre både en skriftlig prøve i alt NLP-stof samt en undervisningsopgave inkl. en demonstration i et valgt NLP-emne. Ved tilfredsstillende resultat bliver du certificeret som NLP Træner med de rettigheder og privilegier, som denne titel medfører.

NLP Huset er medlem af Dansk NLP Forening.

Uddannelsen vil give dig underviserkompetencer inden for NLP og moderne læringsprincipper, så du efterfølgende selv kan tilbyde certifikatgivende uddannelser på både Practitioner og Master Practitioner niveau.

Du kommer til at lave mange korte præsentationer og oplæg undervejs og vi lægger vægt på, at alle får specifik, personlig feedback på deres talent og udviklingspunkter. Feedbacken tager udgangspunkt i den enkelte deltagers stærke sider og har som mål at støtte dig i at finde din personlige stil og videreudvikle dine personlige styrker som underviser. Vi bruger video som en del af læringsprocessen undervejs.

Som et led i uddannelsen indgår praktisk træning uden for modulerne – enten i øvegruppe eller praktisk on-the-job training – hvor du får mulighed for at afprøve de nye færdigheder og udvikle din egen stil.

Modul 1: Personlig stil (3 dage)
Performance
Stemmetræning
Egentilstand og fleksibilitet
Retorik og metabudskaber
Forberedelse af undervisning/Storyboarding

Modul 2: Grupper og læring (3 dage)
Gruppeprocesser
Udfordrende deltagere/udfordrende læringsprocesser
Pædagogik, didaktik og læring
At skabe ’rummet’ for læring og udvikling
Planlægning af indhold og forløb (rækkefølge, dramaturgi, læringsprocesser)

Modul 3: Præsentationsteknik (3 dage)
Kropssprog
Demonstrationer som pædagogisk virkemiddel
Metaforer og undervisning til det ubevidste sind
Kreative plancher og brug af AV-midler
Evaluering, eksamen og certificering som en del af læringen

Modul 4: Eksamen og certificering som NLP Træner (1 dag)
Skriftlig evaluering i alt NLP-stof
Undervisningsopgave i NLP-område

Langt de fleste af vores kursister får deres uddannelse hos os betalt af deres arbejdsgiver. Hvis du ikke har mulighed for det, kan du måske få en Bruttolønsordning, hvor din arbejdsgiver betaler for din uddannelse, inden du betaler skat. Det betyder, at du sparer 30-50% af beløbet. Du skal aftale dette direkte med din arbejdsgiver, og typisk er det jeres HR-afdeling, der administrerer ordningen. Læs mere om Bruttolønsordninger hos Skat i dette link

Når du er certificeret som NLP Træner, kan du – når du er færdig som Enneagram Master – også blive certificeret Enneagram Træner. Kontakt kontoret på telefon 70 21 90 01 for at aftale nærmere.

Du kan også gå videre på vores HR Udviklingskonsulent & Facilitator uddannelse, hvis du vil udvide dine kompetencer med viden om og træning inden for HR, facilitering og organisatoriske lærings- og udviklingsprocesser.

Vi har gennem årene haft deltagere fra bl.a. Coloplast, Novo, FTF-A, Astra, Lundbeck, Hewlett Packard, Dansk Industri, BDO Scanrevision, Nets, Amcor Flexible, Post Danmark, DSB, SAS, 3 M, ISS Data, Spar Nord Bank, Dong Energy, Statoil, Miljøstyrelsen, Zoo, Brdr. Dahl, Berlingske, Scandic Hotel, Miljøministeriet samt en lang række kommuner, regioner m.fl.

Mød vores undervisere

NLP Træner uddannelse 2018

16.500 DKK momsfrit Tilmeld

NLP Træner uddannelse 2018, modul 1
Datoer: 12/09, 13/09, 14/09 , 09:00 - 16:30
Undervisere: Ove Schroll, Lene Bredahl Schroll

NLP Træner uddannelse 2018, modul 2
Datoer: 05/11, 06/11, 07/11 , 09:00 - 16:30
Undervisere: Ove Schroll, Lene Bredahl Schroll

NLP Træner uddannelse 2018, modul 3
Datoer: 03/12, 04/12, 05/12 , 09:00 - 16:30
Undervisere: Ove Schroll, Lene Bredahl Schroll

NLP Træner uddannelse 2018 - certificering
Datoer: 22/01, 09:00 - 16:30
Undervisere: Ove Schroll, Lene Bredahl Schroll

Kursuspris inkluderer

individuel coachingIndividuel coaching

FrokostFrokost

KursusmaterialeKursusmateriale

Godt at vide

Studiehåndbog – gode råd og skemaer til dokumentation

Nyheder