NLP Practitioner for GKC’ere

NLP Practitioner for GKC’ere

Print Friendly

En NLP Practitioner uddannelse handler om at arbejde med sin kommunikation og sin evne til at forstå sig selv og andre mennesker bedre. Vi har på denne uddannelsen fokus på at vinkle NLP-teknikkerne i forhold til deltagernes evne til at lede sig selv gennem livets – og arbejdslivets – mange valg og fravalg; f.eks. – Hvordan formulerer du mål for dit liv, som du faktisk når? Hvordan arbejder du med din indre tilstand, så den støtter dig bedst muligt? Hvordan opnår du en dyb og tillidsfuld kontakt til dem, du kommunikerer med? Og endelig – Hvordan forandrer du de indre strategier, som vi kalder ‘dårlige vaner’?

Uddannelsen er til dig, der allerede har taget en GKC, som svarer til modul 1 og 2 på denne uddannelse, og som gerne vil have en certificering som NLP Practitioner. Enten fordi du lige nu oplever, at du har brug for endnu mere personlig afklaring i dig liv eller fordi du via dit arbejde har brug for en række praktiske værktøjer til at forbedre dine relationer, arbejdsrutiner og resultater – f.eks. hvis du arbejder med salg, undervisning, pædagogik, udvikling og andre fag, hvor menneskelige relationer er i fokus.

Undervisningen foregår dels som oplæg og demonstrationer fra de erfarne NLP Trænere, dels som praktiske øvelser i mindre grupper, således at deltagerne får mulighed for at træne og udforske stoffet. Undervejs skal du løse en personlig udviklingsopgave, som sikrer, at du får indarbejdet stoffet i din dagligdag.

Uddannelsen kan også arrangeres som et internt forløb i jeres organisation. Læs mere her

På sidste modul gennemfører vi en evaluering – dels som en skriftlig prøve, dels som to praktiske evalueringer i mindre grupper. Det tema /emne, du har valgt at arbejde med undervejs på uddannelsen, afgør, om du bliver NLP Practitioner (klassisk) eller NLP Business Practitioner.

Uddannelsen er tilrettelagt, gennemføres og evalueres i overensstemmelse med danske og internationale NLP standarder. Vi er således godkendt af den uafhængige NLP Brancheforening – læs Standarder og indhold for NLP Practitioner uddannelser og Kriterier for evaluering og certificering som NLP Practitioner

Gennem NLP kan du på en enkel og logisk måde lære, hvordan du kan ændre dine tankemønstre og dermed blive bedre til selvledelse. Samtidig lærer du at forstå andre bedre og dermed opnå bedre resultater i alle de situationer, hvor kommunikation og motivation er væsentlige faktorer.

(Modul 1 og modul 2 svarer til din GKC-uddannelse)

Modul 3 – Selvledelse: Personlige strategier og forandring
Hvordan du kan forbedre dine motivations- og beslutningsstrategier – Hvordan du kan øge din kreativitet – Hvordan du kan bearbejde indre konflikter i din personlighed.

Modul 4 – Selvledelse: Motivation og værdier
Hvordan du styrker kontakten til dine ubevidste ressourcer – Hvordan du øger kendskabet til dine egne værdier og integrerer dem endnu bedre i dit liv.

Modul 5 – At skabe det du ønsker
Hvordan du identificerer din og andres dybtliggende drivkraft – Hvordan du sætter dig mål, som passer til dine værdier. På modulet gennemfører vi en skriftlig og praktisk evaluering, hvor det emne/tema du har valgt at arbejde med undervejs afgør, om du bliver NLP Practitioner eller NLP Business Practitioner.

Når du er certificeret NLP Practitioner, kan du gå videre til NLP Master Practitioner uddannelsen (NB. Coaching-forudsætninger kræves – se i kursusbeskrivelsen).

Vi har gennem årene haft deltagere fra bl.a. Coloplast, Novo, FTF-A, Astra, Lundbeck, Hewlett Packard, Dansk Industri, BDO Scanrevision, Nets, Amcor Flexible, Post Danmark, DSB, SAS, 3 M, ISS Data, Spar Nord Bank, Dong Energy, Statoil, Miljøstyrelsen, Zoo, Brdr. Dahl, Berlingske, Scandic Hotel, Miljøministeriet samt en lang række kommuner, regioner m.fl.

Mød vores undervisere

NLP Practitioner for GKC’ere, hold 3 2017

13.650 DKK ekskl. moms Tilmeld

NLP Practitioner hold 3-17, modul 3
Datoer: 14/12, 15/12, 16/12 , 09:00 - 16:30
Undervisere: Lene Bredahl Schroll, Ove Schroll

NLP Practitioner hold 3-17, modul 4
Datoer: 25/01, 26/01, 27/01 , 09:00 - 16:30
Undervisere: Lene Bredahl Schroll, Ove Schroll

NLP Practitioner hold 3-17, modul 5
Datoer: 08/03, 09/03, 10/03 , 09:00 - 16:30
Undervisere: Lene Bredahl Schroll, Ove Schroll

NLP Practitioner, hold 4 2017. ACCELERERET

9.900 DKK ekskl. moms Tilmeld

NLP Practitioner, hold 4 2017, modul 3. ACCELERERET
Datoer: 26/02, 27/02 , 09:00 - 16:30
Undervisere: Lene Bredahl Schroll, Ove Schroll

NLP Practitioner, hold 4 2017, modul 4. ACCELERERET
Datoer: 09/04, 10/04 , 09:00 - 16:30
Undervisere: Lene Bredahl Schroll, Ove Schroll

NLP Practitioner, hold 4 2017, modul 5. ACCELERERET
Datoer: 22/05, 23/05 , 09:00 - 16:30
Undervisere: Lene Bredahl Schroll, Ove Schroll

Kursuspris inkluderer

individuel coachingIndividuel coaching

FrokostFrokost

KursusmaterialeKursusmateriale

Godt at vide

Studiehåndbog – gode råd og skemaer til dokumentation

Nyheder