NLP Leder Practitioner

NLP Leder Practitioner - Ove Schroll underviser

NLP Leder Practitioner

Print Friendly, PDF & Email

God ledelse handler i høj grad om evnen til at skabe og vedligeholde relationer – til kolleger, medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Men lige så vigtig er relationen til dig selv og din evne til selvledelse.

Gennem NLP’s filosofi, metoder og teknikker vil du i løbet af uddannelsens 3 x 3 dage samt aftentræningen opbygge et solidt fundament af færdigheder til relationsbaseret ledelse og selvledelse. Uddannelsen giver dig mulighed for at arbejde med dit personlige lederskab. Du vil også få indgående træning i praktisk ledelse, kommunikation og stressforebyggelse.

Uddannelsen afholdes på Hvedholm Slot på Sydfyn.

★★★★★

“NLP er velegnet til at arbejde med fx målsætning, forankring og forhandling – og man bliver bedre til dialog. Det er alt sammen noget, der er vigtigt for en leder”

Robbert, leder og tidligere kursist

Holdstart

NLP Leder Practitioner hold 2019

29.800 DKK momsfrit


NLP Leder Practitioner hold 2019, modul 1 - Datoer: 03/04, 04/04, 05/04
09:00 - 22:00FaaborgOve Schroll
NLP Leder Practitioner hold 2019, modul 2 - Datoer: 13/05, 14/05, 15/05
09:00 - 22:00FaaborgOve Schroll
NLP Leder Practitioner hold 2019, modul 3 - Datoer: 18/06, 19/06, 20/06
09:00 - 22:00FaaborgOve Schroll

Frokost inkluderet i prisen

Individuel coaching

Undervisningsmateriale

Øvelokaler

Uddannelsen som NLP Leder Practitioner er til ledere, ledere på vej, ledelseskonsulenter og andre, der arbejder tæt sammen med ledere.

Der kræves ingen særlige forudsætninger for at starte på NLP Leder Practitioneruddannelsen.

Uddannelsen løber over 3 moduler à 3 dage som internatophold på Hvedholm Slot på Sydfyn. Undervisningen foregår som en vekselvirkning mellem oplæg fra de rutinerede NLP Trænere og øvelser, som har til formål at integrere stoffet på et dybere niveau.

Undervisningen starter kl. 10 den første dag og slutter kl. 15 den sidste dag på hvert modul. Efter middagen om aftenen er der obligatorisk træningstid, hvor deltagerne i mindre grupper øver videre på dagens opgaver.

Træning og sparring undervejs

Hvis holdet – eller blot et par stykker fra holdet – vil mødes mellem hvert modul, er I velkomne til at bruge NLP Husets lokaler til dette onsdag og søndag aften (i Valby).

Du vil undervejs få personlig sparring fra undervisere og medkursister, og du har også mulighed for at aftale personlig coaching og sparring med underviserne. Dette foregår typisk om aftenerne på selve uddannelsen, mens de øvrige kursister træner i øvegrupperne (se ovenfor).

Uddannelsen kan også arrangeres som et internt forløb i jeres organisation. Læs mere om konsulentydelser her

På 3. modul bliver du certificeret som NLP Leder Practitioner. Selve certificeringen indeholder en skriftlig prøve og en praktisk øvelse med to forskellige NLP-værktøjer.

Uddannelsen er tilrettelagt, gennemføres og evalueres i overensstemmelse med danske og internationale NLP standarder. Vi er således godkendt af den uafhængige NLP Brancheforening – læs Standarder og indhold for NLP Practitioner uddannelser og Kriterier for evaluering og certificering som NLP Practitioner

Gennem NLP’s filosofi, metoder og teknikker vil du i løbet af NLP Leder Practitioner uddannelsen opbygge et solidt fundament af færdigheder rettet mod relationsbaseret ledelse og selvledelse.

Nogle af disse elementer er: Matching, kropssprog, coaching, konflikthåndtering og evnen til at skabe ressourcefulde tilstande hos dig selv og dine omgivelser. Som værn mod stress får du også en introduktion til Mindfulness.

Lene Bredahl Schroll

Partner, sociolog og NLP Business Master Trainer. Ekspert inden for HRM, ledelse, organisation og facilitering. 

Ove Schroll

Partner, psykolog og NLP Master Trainer. Ekspert inden for NLP psykoterapi, coaching og organisationspsykologi.

Liselotte Hjorth

Underviser på NLP Coach + NLP Master Coach samt på Mindfulness uddannelserne. Tilbyder individuel coaching og terapi.

Uddannelsen giver dig mulighed for at arbejde med dit personlige lederskab samt at få indgående træning i praktisk ledelse, kommunikation, Mindfulness og stressforebyggelse.

1. modul – Relationer, kommunikation & coaching

Vi vil arbejde med, hvordan du med enkle midler kan udvikle din evne til at skabe og holde kontakt til andre mennesker. Vi træner coachingbaseret ledelse, således at du allerede efter dette modul vil opleve at dine ledelsesfærdigheder har nået et nyt niveau.

2. modul – Selvledelse, Mindfulness og evnen til at sætte sig i andres sted

Hvordan leder og motiverer du dig selv i forhold til dine professionelle og personlige mål – og hvordan hænger de sammen med og støtter dine værdier og din identitet som leder? Vi vil arbejde med de indre følelsesmæssige processer, som ligger bag begreber som motivation, beslutningstagning og kreativitet. Vi vil træne nogle enkle teknikker i stresshåndtering og Mindfulness, så du bliver endnu bedre i stand til at forebygge stress hos både dig selv og dine medarbejdere. Endelig vil du blive bedre til at skifte perspektiv, så du fx. kan bruge “helikopteren” og andres synsvinkler i dit virke.

3. modul – Konflikthåndtering, forhandling, tidslinje og Story Telling

På baggrund af de færdigheder, du har opnået på modul 1 og 2 vil vi arbejde med metoder til at løse konflikter gennem dialog og effektfulde spørgsmål. Og vi vil arbejde med din evne til at få det optimale ud af en forhandlingssituation. Nogle af nøgleordene er anerkendelse, tillid og evnen til at skabe klare billeder. Vi vil også arbejde med din evne til at frigøre dig fra stress fra deadlines og brandslukning – gennem tidsliniearbejde.

Vi afslutter med selve certificeringen som NLP Leder Practitioner.

Når du er certificeret som NLP Leder Practitioner, kan du gå direkte videre på en NLP Master Coach uddannelse.

Vi har gennem årene haft deltagere fra bl.a. Coloplast, Novo, FTF-A, Astra, Lundbeck, Hewlett Packard, Dansk Industri, BDO Scanrevision, Nets, Amcor Flexible, Post Danmark, DSB, SAS, 3 M, ISS Data, Spar Nord Bank, Dong Energy, Statoil, Miljøstyrelsen, Zoo, Brdr. Dahl, Berlingske, Scandic Hotel, Miljøministeriet samt en lang række kommuner, regioner m.fl.

Mød vores kursister

Henrik Kock

NLP Huset er et godt og anerkendt sted. Jeg vidste en del om NLP inden, fordi jeg læser meget. Men jeg blev meget overrasket over, hvor meget man ikke kan læse sig til. Måske er det indlysende, men jeg opdagede for alvor, at når man gør noget i praksis i stedet for kun i hovedet, så forstår man tingene bedre, og det bliver operationelt.

Ulla Hermansen

At være vidne til, hvor meget andre rykker sig både fagligt og på det personlige plan, det er helt fantastisk. Derudover har det også været små milepæle på min vej. Jeg har fået mulighed for at coache mere, og det har givet mig stor læring og erfaring. Det har styrket mig rigtig meget i, at det er den vej, jeg skal gå.

Robbert Nickolaj Stecher

Det er let at tilegne sig NLP og nemt at arbejde med i dagligdagen. Det er nogle enkle teknikker, men de rykker. De er velegnet til at arbejde med målsætning, forankring, forhandling, og man bliver bedre til dialog. NLP Huset er en af de store skoler inden for NLP, og det har de været igennem flere år. Det, tror jeg ikke, er tilfældigt.

Trine Gry Petersen

Jeg blev mere bevidst om, at alle har deres model af verden, og kombineret med, at jeg antager, at alle også har en positiv hensigt med deres handlinger, så kan vi altid mødes dér. Det er virkelig en nøgle, jeg kan bruge, så jeg kan forstå og acceptere, at andre mennesker gør tingene anderledes, end jeg selv.