NLP Business Practitioner

NLP Business Practitioner

Print Friendly, PDF & Email

En NLP Business Practitioner uddannelse handler især om at arbejde med sin kommunikation og sin evne til at samarbejde endnu bedre med andre mennesker. Vi har på denne uddannelse fokus på at vinkle NLP-teknikkerne i forhold til deltagernes evne til at lede sig selv gennem arbejdslivets – og livets – mange valg og fravalg; f.eks. –

Hvordan formulerer du mål for dit liv, som du faktisk når? Hvordan forebygger du stress og får mest muligt vitalitet ind i din hverdag? Hvordan motiverer du dig selv – også når opgaverne ikke lige er, som du helst vil have dem? Hvordan arbejder du med din indre tilstand, så den støtter dig bedst muligt? Hvordan opnår du en dyb og tillidsfuld kontakt til dem, du kommunikerer med? Og endelig – Hvordan forandrer du de indre strategier, som vi kalder ‘dårlige vaner’?

Uddannelsen løber over 5 moduler à 3 dage. Herudover øver og træner du i alt 30 timer mellem kursusgangene. Onsdag aften og om søndagen kan dit hold mødes her i NLP Huset, hvor vores assistenter hjælper jer.

Læs mere i denne artikel om NLP eller download vores pixibog om NLP.

Vi serverer frokost, frisk frugt, kaffe, te og kage hver gang. Der er gratis parkering lige foran NLP Huset – og bus/tog inden for 4 minutters gang.

Uddannelsen er til dig, der gerne vil have en grundlæggende certificering i Business NLP, f.eks. fordi du lige nu oplever, at du i dit arbejde har brug for en række praktiske værktøjer til at forbedre dine relationer, arbejdsrutiner og resultater – f.eks. hvis du arbejder med salg, undervisning, pædagogik, udvikling og andre fag, hvor menneskelige relationer er i fokus.

Uddannelsen har også fokus på dig som menneske, så hvis du lige nu har brug for endnu mere personlig afklaring i dit liv mere generelt, vil en NLP Business Practitioner være meget relevant for dig.

Uddannelsen kræver ingen særlige forudsætninger.

Undervisningen foregår dels som oplæg og demonstrationer fra de erfarne NLP Trænere, dels som praktiske øvelser i mindre grupper, så deltagerne får mulighed for at træne og udforske stoffet. Undervejs løser du løse en personlig udviklingsopgave, som sikrer, at du får indarbejdet stoffet i din hverdag.

Uddannelsen er arrangeret som et modulopbygget forløb med 5 moduler à 3 dage (torsdag – lørdag) kl. 9 – 16.30 hver dag.

På alle hold har vi tilknyttet assistenter, som selv er uddannede i NLP (typisk NLP Master Coaches), og som hjælper kursisterne undervejs – både i forbindelse med træningen og med personlig coaching.

Vi anbefaler, at du deltager i en øvegruppe og træner det gennemgåede stof – gerne 30 timer i alt på NLP Practitioner uddannelsen. Øvegrupperne mødes typisk om aftenen og kan bruge NLP Huset til dette (onsdage og søndage).

Uddannelsen kan også arrangeres som et internt forløb i jeres organisation. Læs mere om konsulentydelser her

På sidste modul gennemfører vi en evaluering og du bliver certificeret NLP Business Practitioner. Det foregår dels som en skriftlig prøve, dels som to praktiske evalueringer i mindre grupper.

Uddannelsen er tilrettelagt, gennemføres og evalueres i overensstemmelse med danske og internationale NLP standarder. Vi er således godkendt af den uafhængige NLP Brancheforening – læs Standarder og indhold for NLP Practitioner uddannelser og Kriterier for evaluering og certificering som NLP Practitioner

Gennem NLP kan du – på en enkel og logisk måde – lære, hvordan du kan ændre dine tankemønstre og dermed blive bedre til selvledelse og stressforebyggelse.

Samtidig lærer du at forstå andre bedre og kan dermed opnå bedre resultater i alle de situationer, hvor kommunikation, samarbejde og motivation er væsentlige faktorer.

Modul 1 – Personlig kommunikation
Hvordan vi mennesker oplever verden forskelligt og udtrykker os forskelligt – Hvordan du kan blive endnu bedre til at skabe tillid og kontakt til andre. Og hvordan kan du derigennem blive endnu bedre til samarbejde, forhandling og mødedeltagelse.

Modul 2 – Coaching som forandringsværktøj
Hvordan du øger dine evner til at stille spørgsmål, som er støttende til at finde nye svar.

Modul 3 – Selvledelse: Personlige strategier og forandring
Hvordan du kan forbedre dine motivations- og beslutningsstrategier – Hvordan du kan øge din kreativitet – Hvordan du kan bearbejde indre konflikter i din personlighed – Hvordan du får skabt et liv i balance mellem arbejde, fritid og alt det andet, du gerne vil.

Modul 4 – Selvledelse: Motivation og værdier
Hvordan du styrker kontakten til dine ubevidste ressourcer og opdager de styrende overbevisninger, der ligger bag de valg, du træffer (og ikke træffer) – Hvordan du øger kendskabet til dine egne værdier og integrerer dem endnu bedre i dit liv.

Modul 5 – At skabe det du ønsker
Hvordan du identificerer din og andres dybtliggende drivkraft – Hvordan du sætter dig mål, som passer til dine værdier. De sidste 2 dage på modulet gennemfører vi både en skriftlig og en praktisk certificering.

Langt de fleste af vores kursister får deres uddannelse hos os betalt af deres arbejdsgiver. Hvis du ikke har mulighed for det, kan du måske få en Bruttolønsordning, hvor din arbejdsgiver betaler for din uddannelse, inden du betaler skat. Det betyder, at du sparer 30-50% af beløbet. Du skal aftale dette direkte med din arbejdsgiver, og typisk er det jeres HR-afdeling, der administrerer ordningen. Læs mere om Bruttolønsordninger hos Skat i dette link

Når du er certificeret NLP Business Practitioner, kan du gå direkte videre til NLP Master Coach uddannelsen.

Vi har gennem årene haft deltagere fra bl.a. Coloplast, Novo, FTF-A, Astra, Lundbeck, Hewlett Packard, Dansk Industri, BDO Scanrevision, Nets, Amcor Flexible, Post Danmark, DSB, SAS, 3 M, ISS Data, Spar Nord Bank, Dong Energy, Statoil, Miljøstyrelsen, Zoo, Brdr. Dahl, Berlingske, Scandic Hotel, Miljøministeriet samt en lang række kommuner, regioner m.fl.

Mød vores undervisere

NLP Business Practitioner, hold 2 2018

23.950 DKK ekskl. moms Tilmeld

NLP Business Practitioner hold 2-18, modul 1
Datoer: 24/05, 25/05, 26/05 , 09:00 - 16:30
Undervisere: Lene Bredahl Schroll, Ove Schroll

NLP Business Practitioner hold 2-18, modul 2
Datoer: 21/06, 22/06, 23/06 , 09:00 - 16:30
Undervisere: Lene Bredahl Schroll, Ove Schroll

NLP Business Practitioner hold 2-18, modul 3
Datoer: 06/09, 07/09, 08/09 , 09:00 - 16:30
Undervisere: Lene Bredahl Schroll, Ove Schroll

NLP Business Practitioner hold 2-18, modul 4
Datoer: 01/11, 02/11, 03/11 , 09:00 - 16:30
Undervisere: Lene Bredahl Schroll, Ove Schroll

NLP Business Practitioner hold 2-18, modul 5
Datoer: 13/12, 14/12, 15/12 , 09:00 - 16:30
Undervisere: Lene Bredahl Schroll, Ove Schroll

NLP Business Practitioner, hold 3 2018

23.950 DKK ekskl. moms Tilmeld

NLP Business Practitioner hold 3-18, modul 1
Datoer: 20/09, 21/09, 22/09 , 09:00 - 16:30
Undervisere: Lene Bredahl Schroll, Ove Schroll

NLP Business Practitioner hold 3-18, modul 2
Datoer: 25/10, 26/10, 27/10 , 09:00 - 16:30
Undervisere: Lene Bredahl Schroll, Ove Schroll

NLP Business Practitioner hold 3-18, modul 3
Datoer: 29/11, 30/11, 01/12 , 09:00 - 16:30
Undervisere: Lene Bredahl Schroll, Ove Schroll

NLP Business Practitioner hold 3-18, modul 4
Datoer: 03/01, 04/01, 05/01 , 09:00 - 16:30
Undervisere: Lene Bredahl Schroll, Ove Schroll

NLP Business Practitioner hold 3-18, modul 5
Datoer: 28/02, 01/03, 02/03 , 09:00 - 16:30
Undervisere: Lene Bredahl Schroll, Ove Schroll

Kursuspris inkluderer

individuel coachingIndividuel coaching

FrokostFrokost

KursusmaterialeKursusmateriale

Godt at vide

Studiehåndbog – gode råd og skemaer til dokumentation

Nyheder