NLP Assistentforløb

NLP Assistentforløb

Print Friendly, PDF & Email

Et NLP assistentforløb giver dig mulighed for at opleve undervisning, gruppeprocesser og læring i et nyt perspektiv, ligesom du får lejlighed til at træne dine egne, nye kompetencer – f.eks. coaching og procesledelse i en mindre gruppe.

Typisk har vi 2 – 5 assistenter på hvert NLP hold afhængigt af holdets størrelse.

Kig i vores uddannelsesoversigt øverst her på siden, og find den NLP uddannelse, du gerne vil være assistent på. Og skriv eller ring så til os (70219001).

Vi anbefaler, at du under dit NLP assistentforløb får supervision. Dette er et krav, hvis du skal videre på vores overbygningsuddannelser.

Du kan blive assistent på vores NLP uddannelser, hvis du som udgangspunkt:

– Selv har en tilsvarende NLP uddannelse
– Er uddannet i eller har erfaring med coaching
– Meget gerne er certificeret på NLP Master niveau.

Hvis vi ikke skønner, at du er klar til at være assistent, kontakter vi dig direkte, når du har tilmeldt dig. Så selvom du har fået en autogenereret bekræftelse, kan vi godt vælge ikke at tilbyde dig en plads som assistent i denne omgang.

Du kan blive assistent på NLP Practitioner / NLP Business Practitioner, Aften NLP Practitioner eller NLP Master Coach uddannelserne (se krav til dine egne certificeringer ovenfor).

Vælg i oversigten den uddannelse, der indholds- og datomæssigt passer dig bedst at være assistent på.

Der er ikke en egentlig certificering på et assistentforløb.

Et assistentforløb giver dig mulighed for at opleve undervisning, gruppeprocesser og læring i et nyt perspektiv, ligesom du får lejlighed til at træne dine egne, nye kompetencer – f.eks. coaching og procesledelse i en mindre gruppe.

Du oplever undervisningen fra 3. position og kan herfra iagttage den enkelte kursists læreproces, holdets samlede udvikling og undervisernes måder at undervise og tackle spørgsmål på samt de forskellige udviklingsfaser, som holdet går igennem.

Et assistentforløb er en forudsætning for at blive optaget på vores overbygningsuddannelser (NLP Træner, HR Udviklingskonsulent & Facilitator samt på HR Coach).

Dine kompetencer bliver sat i spil fra dag 1, da kursisterne ofte har spørgsmål til dem, der har gennemført uddannelsen før dem. I løbet af modulerne vil du sandsynligvis også opleve, at flere kursister vil bede om individuelle samtaler og coaching med dig.

Ud over at være en vigtig person for deltagernes faglige udvikling på uddannelsen, vil du også være rollemodel for det at praktisere NLP – og for NLP Husets værdier og menneskesyn. Samtidig skal du løse en række praktiske opgaver i Huset, som får kurserne til at blive den gode oplevelse for kursisterne, som vi sætter meget højt.

Når du tilmelder dig som assistent, sender vi dig en assistentmanual med en række tips til, hvad du kan og skal være opmærksom på. Og en liste med de praktiske opgaver, assistentgruppen skal påtage sig (kaffebrygning, åbne og lukke Huset osv.).

Når du har været assistent (og er certificeret NLP Master Coach) kan du gå videre på NLP Husets overbygningsuddannelser (tjek de øvrige adgangskrav på den enkelte uddannelse i disse links): NLP Træner eller HR Coach eller HR Udviklingskonsulent & Facilitator

Vi har gennem årene haft deltagere fra bl.a. Coloplast, Novo, FTF-A, Astra, Lundbeck, Hewlett Packard, Dansk Industri, BDO Scanrevision, Nets, Amcor Flexible, Post Danmark, DSB, SAS, 3 M, ISS Data, Spar Nord Bank, Dong Energy, Statoil, Miljøstyrelsen, Zoo, Brdr. Dahl, Berlingske, Scandic Hotel, Miljøministeriet samt en lang række kommuner, regioner m.fl.

Mød vores undervisere

FrokostFrokost

KursusmaterialeKursusmateriale

Godt at vide

Studiehåndbog – gode råd og skemaer til dokumentation

Nyheder