Aften NLP

Aften NLP

Print Friendly, PDF & Email

Vi tilbyder alle vores NLP uddannelser som aftenhold, så dig, der ikke kan videreuddanne dig i arbejdstiden også får mulighed for at lære denne guldgrube af kommunikations-, samarbejds-, udviklings- og selvledelsesteknikker at kende.

Læs mere om indhold, udbytte, certificering osv. på det enkelte kursus / den enkelte uddannelse:

Kommunikationskursus  (1 søndag og 3 aftener kl. 17 – 21)
En introduktion til NLP’s effektive kommunikationsværktøjer, hvor du bl.a. lærer, hvor forskelligt vi mennesker tænker, og hvilken betydning det har for vores kommunikation.

Grundlæggende Kommunikation & Coaching  (1 søndag og 6 aftener kl. 17 – 21)
Tag en kortere uddannelse inden for NLP, hvor du lærer en række af de effektive kommunikations- og coachingteknikker.

NLP Practitioner  (2 søndage og 14 aftener kl. 17 – 21)
En NLP uddannelse med certificering, hvor du kommer til at arbejde med din kommunikation og din evne til at forstå dig selv og andre mennesker bedre. Samtidig udvikler du din evne til selvledelse og til at samarbejde endnu bedre med andre mennesker.

NLP Master Coach (2 søndage og 14 aftener kl. 17 – 21)
Den naturlige forudsætning for arbejdet som professionel coach eller forandringsagent, da uddannelsen matcher deltagerens behov for praksisnær træning i avanceret coaching, konflikthåndtering og værdibaserede forandringsprocesser. Uddannelsen erstatter den klassiske NLP Master Practitioner, da denne samtaleform har vundet indpas som den foretrukne i de fleste professionelle sammenhænge, hvor udvikling, læring og forandring er i fokus.

Vi har gennem årene haft deltagere fra bl.a. Coloplast, Novo, FTF-A, Astra, Lundbeck, Hewlett Packard, Dansk Industri, BDO Scanrevision, Nets, Amcor Flexible, Post Danmark, DSB, SAS, 3 M, ISS Data, Spar Nord Bank, Dong Energy, Statoil, Miljøstyrelsen, Zoo, Brdr. Dahl, Berlingske, Scandic Hotel, Miljøministeriet samt en lang række kommuner, regioner m.fl.

Mød vores undervisere

Kursuspris inkluderer

individuel coachingIndividuel coaching

FrokostFrokost

KursusmaterialeKursusmateriale

Godt at vide

Studiehåndbog – gode råd og skemaer til dokumentation

Du kan til hver en tid afmelde nyhedsbrevet igen.

Nyheder