NLP

NLP

Print Friendly

Du kender det sikkert. Følelsen af, at der er noget i dit liv du gerne vil ændre. Du prøver at gøre noget andet end du plejer. Trods det, ender du alligevel tilbage ved det samme udgangspunkt. Viljen til forandring er ikke altid nok. Det kræver, at man også har redskaberne til at kunne arbejde med sig selv. NLP er netop det. Et nyttigt redskab på din vej til selvudvikling og selvindsigt.

Vi har Åbent NLP Hus (foredrag) hver måned, hvor du kan høre meget mere om NLP

NLP uddannelser med certificering
I NLP Huset kan du få en NLP certificering på flere forskellige uddannelser. Fælles for uddannelserne er, at de på startuddannelserne (Practitioner) har samme indhold af NLP, men at vi vinkler og træner NLP forskelligt alt efter, hvad du skal bruge NLP til. Du kan derfor vælge imellem:

  • NLP Practitioner eller NLP Business Practitioner som er NLP til selvledelse / kommunikation / ’selvcoaching’. Vi har holdstart i januar, maj og september. Uddannelsen koster kr. 23.950 ekskl. moms.
  • Aften NLP Practitioner (som ovenfor – blot om aftenen). Vi har holdstart i marts og september. Uddannelsen koster kr. 15.950 ekskl. moms.
  • NLP Coach Practitioner, som er NLP kombineret med coaching. Vi har holdstart i februar og september. Uddannelsen koster kr. 16.500 ekskl. moms.
  • NLP Leder Practitioner, som er NLP til ledere. Vi har holdstart i april. Uddannelsen koster kr. 39.650 ekskl. moms; inkl. ophold og forplejning på Hvedholm Slot.
  • NLP Master Coach er vores NLP overbygningsuddannelse og her mødes alle NLP Practitioners uanset retningen på deres grunduddannelse (se mulighederne ovenfor). Vi har holdstart i april/maj og oktober/november. Uddannelsen koster kr. 23.950 ekskl. moms.

NLP kursus eller en kortere NLP uddannelse?

NLP Kommunikationskurset er til dig, som er på udkig efter et kortere kursus inden for NLP’s guldgrube af kommunikationsteknikker. Vi har holdstart i januar, maj, september og november. Kurset koster kr. 4.950 ekskl. moms (novemberholdet er accelereret og koster kr. 3.300 ekskl. moms).

Grundlæggende Kommunikation & Coaching er en mulighed for en introduktion til både NLP kommunikation og coaching. Vi har holdstart i januar, maj, september og november. Uddannelsen koster kr. 10.300 ekskl. moms (novemberholdet er accelereret og koster kr. 6.900 ekskl. moms).

På begge disse forløb har du mulighed for at fortsætte på en NLP uddannelse med certificering efterfølgende.

Mere om NLP…
NLP er kort fortalt en samling af begreber og teknikker, der kan hjælpe os med at skabe forandringer i vores liv. Udgangspunktet er de indre mentale og følelsesmæssige processer, hvor vi hele tiden skaber og tillægger vores liv mening og betydning ved at sortere og kombinere vores oplevelser: Vores model af verden. Når vi ønsker at skabe en forandring, kan det ske ved at blive bevidst om disse mentale og følelsesmæssige processer og derefter at arbejde med fx at finde og træne nye strategier.

I NLP arbejder vi med erkendelse og forandring på seks niveauer: Omgivelser, adfærd, evner og færdigheder, værdier og overbevisninger, identitet og vision/helhed. Ideen, om at udvikling foregår på mange niveauer, indebærer, at man må betragte hele mennesket for at forstå og støtte det til helhedsorienterede forandringer. Samtidig er vi som mennesker en del af mange andre menneskers liv – både i vores familie, på vores arbejdsplads, i vores vennegrupper osv. Derfor arbejder vi altid i NLP med at inddrage disse mange relationer – især, hvis de er en del af vores problem eller løsning.

Læs mere om NLP i denne artikel, hvor du også får en beskrivelse af NLP’s udvikling gennem årene.

Godkendelser
NLP Huset er medlem af den uafhængige NLP-Foreningen i Danmark og alle vores NLP uddannelser er godkendt og akkrediteret herigennem.

Mød vores undervisere


VIL DU HØRE MERE?

captcha txt

Nyheder