Urban Retreat

Urban Retreat

Print Friendly, PDF & Email

Oplever du også, at tiden flyver afsted? At hverdagen er hektisk og med lidt for mange gøremål? At du halser bagefter uden at få fundet tid til at tænke efter og mærke dig selv?

Så trænger du måske til et Urban Retreat i NLP Huset…

Hiv en søndag ud af kalenderen til dig selv. En dag, hvor du blot skal fordybe dig i det, der er allervigtigst lige nu.

★★★★★

“Vi sætter ind før stress, udbrændthed og fremmedgørelse når at melde sig!”

Pia, UrbanRetreat leder

Holdstart

Urban Retreat september

850 DKK momsfrit


Urban Retreat september - Datoer: 08/09
09:00 - 15:00ValbyPia Trane Jørgensen

Urban Retreat oktober

850 DKK momsfrit


Urban Retreat oktober - Datoer: 06/10
09:00 - 15:00ValbyPia Trane Jørgensen

Urban Retreat november

850 DKK momsfrit


Urban Retreat november - Datoer: 10/11
09:00 - 15:00ValbyPia Trane Jørgensen

Urban Retreat december

850 DKK momsfrit


Urban Retreat december - Datoer: 15/12
09:00 - 15:00ValbyPia Trane Jørgensen

Urban Retreat - samlet pakke m. rabat

2.600 DKK momsfrit


Urban Retreat september - Datoer: 08/09
09:00 - 15:00ValbyPia Trane Jørgensen
Urban Retreat oktober - Datoer: 06/10
09:00 - 15:00ValbyPia Trane Jørgensen
Urban Retreat november - Datoer: 10/11
09:00 - 15:00ValbyPia Trane Jørgensen
Urban Retreat december - Datoer: 15/12
09:00 - 15:00ValbyPia Trane Jørgensen

Snacks inkluderet i prisen

Individuel coaching

Undervisningsmateriale

Øvelokaler

I hverdagen skal vi hele tiden orientere os udad. På et retreat gør vi det modsatte og orientere os indad. Derved får nye tanker og indsigter mulighed for at komme i forgrunden.

Et retreat giver os mulighed for at opdage – måske genopdage – hvilke enorme ressourcer, der ligger gemt inden i os, når blot vi lytter til dem og finder en måde at forbinde os til dem på. Et almindeligt hverdagsliv med alle dets gøremål kræver i dag en stor personlig indsats. Vi har derfor behov for disse stunder, hvor vi skaber plads og rum til os selv. Til at udforske og til at restituere.

Vi sætter ind før stress, udbrændthed og fremmedgørelse når at melde sig!

Vores Urban Retreat er en invitation til at stoppe op og via stilhed, ro og fordybelse få skabt en kontakt til dit indre jeg. En pause i hverdagen, hvor omgivelsernes – og dine egne – forventninger sættes i bero, og hvor et indre autentisk ståsted, der bygger på dine dybeste værdier, trænes og udvikles, så ydre pres efterfølgende mødes med en indre, forankret styrke.

Traditionelt har retreats været flere sammenhængende dage – ofte i naturen – hvor deltagerne alene eller sammen med en gruppe har fordybet sig i et tema. Vi vil gerne udfordre formen og finde små overkommelige oaser i det moderne liv, hvor det er muligt at få lidt af den samme oplevelse.

Urban Retrat – en oase i storbyen

Derfor er vores Urban Retreat en enkelt søndag i rolige omgivelser, hvor vi bruger nogle af storbyens små grønne oaser som inspiration. Det kan være en villavej, en park eller en grøn sti – det vigtigste for os er, at vi ikke igen bliver grebet af forestillingen om, at nu skal vi rigtigt tage fat og smøge ærmerne op!

På disse søndage vil vi i stedet for gå til emnerne via den naturlige adgang til vores værenstilstand. Via vores kontakt til vores bevidsthed og inderste essens kommer vi bagom vores polariserede sind og kan på denne måde opnå indre balance og indsigt.

Vi starter vores Urban Retreats i juni måned, og hvis der er interesse for det, fortsætter vi efter sommerferien m. en søndag om måneden. Du kan blot komme de søndage, der passer ind i dit liv.

Vi begynder hvert UrbanRetreat med at afspænde kroppen via blid yoga. En yogaform hvor alle kan deltage – både øvede og begyndere. Mænd som kvinder. Derefter vender vi os mod søndagens tema.

I juni vil temaet være “Hjertekohærens”. Denne indre fysiologiske tilstand, hvor vi kan være i en naturlig balance mellem vores kognitive intelligens og vores emotionelle intelligens. I hverdagen genkender vi måske problemstillinger, hvor vi kan være fanget mellem fornuft og følelser. Mellem at ville være frie, evigt ubekymrede, legende som et barn eller det at være “for” voksen, overansvarlig, rationel – og hvor logikken råder, så følelserne har trange kår.

Vi starter vores Urban Retreats i juni måned, og hvis der er interesse for det, fortsætter vi efter sommerferien m. en søndag om måneden. Du kan blot komme de søndage, der passer ind i dit liv.

DE FØRSTE 4 SØNDAGSTEMAER

1. gang (9. juni): Hjertekohærens – integration af vores følelsesmæssige og kognitive intelligens. Vi lærer at genkende denne indre optimale tilstand af syntese, hvor kroppen har optimale vilkår for restitution.

2. gang (sensommer): Tracke kroppens gemte reserver – arbejde med teknikken for Fokusering. Hjælper os til at få øje på de skjulte steder i kroppen, som normalt forbigår vores opmærksomhed. Giver os en unik metode til at håndtere fremtidige kropslige og følelsesmæssige spændinger.

3. gang (efterår): At tømme sindet – Vi vil arbejde med Richard Moss´s Kompas. Dette hjælper os til at komme omkring vores tankestrøm og komme tilbage til vores NU. Via en bestemt form for systematik, kommer vi omkring hele vores indre tankeverden og ender derefter op med en særlig fornyet og “rengjort” tilstand.

4. gang (efterår): Polaritetsarbejde. Denne gang vil vi opspore vores adskilte dele og bringe dem tilbage til helheden. Dette frigiver fastlåste mønstre og giver fornyet energi.

Praktisk information
Medbring praktisk udendørsfodtøj og overtøj efter årstiden. Og husk at meddele dine omgivelser, at du ikke kan besvare opkald eller sms’er i løbet af dagen

I en nærværende og uformel stemning, hvor selvironi og humor er velkommen, vil vi veksle mellem faginput, gruppeøvelser, individuelle refleksionsøvelser og forskellige former for meditation.

Vi arbejder hver gang ud fra et tema, der bliver omdrejningspunktet for vores fordybelse.

Inspirationen vil være mangesidig. Vi plukker fra NLP, Neuropsykologi, Enneagrammet, Trancendenspsykologien, Mindfulness og Yoga.

Nøgleordene er: Fordybelse, afspænding, polaritetsarbejde, selvindsigt, nærhed og humor.

Datoer: Vi starter den 9. juni måned (se tilmelding herover), og hvis der er interesse for det, fortsætter vi efter sommerferien m. en søndag om måneden. Du kan blot komme de søndage, der passer ind i dit liv.

Vores Urban Retreat kan også arrangeres som et internt forløb i jeres organisation. Læs mere her

Urban Retreats er for alle! Du behøver derfor ingen forudsætninger for at deltage. Den eneste forudsætning er, at du har lyst til at udforske dig selv i en venlig atmosfære sammen med en gruppe ligesindede.

Du vil få konkrete meditationsøvelser, du kan fortsætte med hjemme. Du vil få indsigt i nogle af de enorme ressourcer, vores hjertes intelligens indeholder.  Du lærer at genkende denne indre optimale tilstand af syntese, hvor kroppen har optimale vilkår for restitution. Derudover vil du blive klogere på nogle af de mønstre, der forhindre dig i at være helt til stede i dit liv (nærværstræning).

Ønsket for vores Urban Retreat er at give dig mulighed for:

    • At genoplade din energi og få nye input ved at skabe det perfekte “åndehul” for dig selv
    • At skabe en autentisk kontakt til din værestilstand
    • At bringe dig i kontakt med dine dybereliggende værdier og ressourcer
    • At være en del af et venligt miljø af ligesindede, der også har mod og lyst til at fordybe sig.

Pia Trane Jørgensen

Underviser på vores UrbanRetreat og tilbyder terapi.

Hvis du har lyst til at lære mere om Mindfulness, tilbyder vi også en egentlig Mindfulness  uddannelse inkl. certificering – læs mere her

Vi har gennem årene haft deltagere fra bl.a. Coloplast, Novo, FTF-A, Astra, Lundbeck, Hewlett Packard, Dansk Industri, BDO Scanrevision, Nets, Amcor Flexible, Post Danmark, DSB, SAS, 3 M, ISS Data, Spar Nord Bank, Dong Energy, Statoil, Miljøstyrelsen, Zoo, Brdr. Dahl, Berlingske, Scandic Hotel, Miljøministeriet samt en lang række kommuner, regioner m.fl.

Mød vores kursister

Rikke Olsen

Jeg kan tage de her små pauser i min hverdag og lægge mærke til, hvordan der ser ud, at vinden blæser i mit hår, at fuglene synger – eller det regner. Og det giver de her små pauser, som vi alle sammen har brug for.

Ulla Hermansen

Jeg vil til hver en tid anbefale alle at deltage i Mindfulness Practitioner – det er et af de forløb, som bliver  skelsættende for ens rejse gennem livet. Det mest fantastiske ved Mindfulness er, at det kan praktiseres overalt og det er helt uden bivirkninger. Tak for et helt igennem fantastisk forløb og en lang række værktøjer, som jeg vil tage med mig både personligt og professionelt.

Susanne Isager Ølsted

Jeg har taget en Mindfulness Instruktør uddannelse her i Huset, og det har  givet mig en meget stor bevidsthed på, at tanker er mentale konstruktioner, som påvirker både følelser og krop og adfærd – og hvordan jeg så selv kan ændre på de tanker, som påvirker mine følelser, min krop og min adfærd.

Liselotte Hjorth

Kender du det der med, at der er så meget, du skal nå hele tiden…? Vi lever i et samfund, hvor alting går meget stærkt. En travl hverdag er noget de fleste af os kender til, men det er de færreste af os der ved, hvordan vi kan blive bedre til at håndtere en fortravlet hverdag. Mindfulness er evnen til at være helt tilstede i øjeblikket. Et vigtigt værktøj i en travl hverdag.