Mindfulness Supervision

Mindfulness Supervision

Print Friendly, PDF & Email

Mindfulness er sikkert blevet en naturlig del af dit liv og den måde, du oplever verden, andre mennesker og dig selv på. Du har sikkert oplevet, hvor stor en gave det er, at formå at komme til stede i nuet, være åben i din tilgang til livet, betragte dig selv og dine medmennesker med medfølelse og uden dom samt konkret at opleve hvordan ro og balance føles i din krop.

Men for at leve mindfuldt og dagligt vedligeholde sin meditationspraksis, kan det være særdeles givende at have nogle ”mindfulness-kollegaer” at dele sine oplevelser med. Derfor tilbyder vi nu et supervisionsforløb til dig, som har været på ”egen hånd” et stykke tid, og som nu savner den særlige energi, der ligger i at dele, sparre, lære, inspirere og hjælpe hinanden i en gruppe.

Kontakt os på telefon 70 21 90 01, hvis du er interesseret i dette forløb.

Du har oparbejdet en fast meditationspraksis, og derudover er du enten certificeret Mindfulness Practitioner eller Mindfulness Instruktør fra NLP Huset – eller har en anden Mindfulness uddannelse, som på tilsvarende vis er funderet i Jon Kabat Zinns Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) 8 ugers program.

Vi vil arbejde med det, der sker i rummet og med det nu, som opstår, og det vil i høj grad være deltagernes behov og ønsker, der angiver dagens program.

Vi mødes 1 dag om måneden i en periode på 2 måneder.

Der er ikke en egentlig certificering på dette forløb.

Udover at opleve glæden og værdien ved at træde ind i et fællesskab omkring Mindfulness, så vil din supervisor skabe rum og rammer for, at du kan få afklaret eventuelle spørgsmål til fx din meditationspraksis.

Du vil kunne sparre og dele ud af dine oplevelser med gruppen, og sammen vil vi fx lave gruppemeditationer, yogaøvelser og andre øvelser, som vil fylde dig med ny energi og inspiration.

De fleste, der har fundet glæde ved Mindfulness, tager på eller andet tidspunkt på retreat. Vi tilbyder retreats flere gange om året – læs mere her

Vi har gennem årene haft deltagere fra bl.a. Coloplast, Novo, FTF-A, Astra, Lundbeck, Hewlett Packard, Dansk Industri, BDO Scanrevision, Nets, Amcor Flexible, Post Danmark, DSB, SAS, 3 M, ISS Data, Spar Nord Bank, Dong Energy, Statoil, Miljøstyrelsen, Zoo, Brdr. Dahl, Berlingske, Scandic Hotel, Miljøministeriet samt en lang række kommuner, regioner m.fl.

Mød vores undervisere

Kursuspris inkluderer

individuel coachingIndividuel coaching

FrokostFrokost

KursusmaterialeKursusmateriale

Godt at vide

Studiehåndbog – gode råd og skemaer til dokumentation

Du kan til hver en tid afmelde nyhedsbrevet igen.

Nyheder