Mindfulness Instruktør

Mindfulness Instruktør

Print Friendly, PDF & Email

Du har gennem din egen meditationstræning og uddannelse oplevet på egen krop og sjæl, hvad Mindfulness kan gøre for mennesker. Hvor befriende, afstressende og lykkeligt det kan føles at komme til stede i nuet – og at møde nuet, hændelser, andre og dig selv med medfølelse, accept og helt uden dom.

Og det ønsker du nu at dele med andre, at viderebringe og sætte i spil. Måske som klassisk Mindfulness Instruktør, når du underviser større grupper eller som en del af de kompetencer, du som coach kan tilbyde, når du arbejder med personer, der rammes af livskriser, stress og modgang.

Eller måske bare som næste naturlige skridt på din personlige rejse med Mindfulness – en rejse, som ikke bare handler om et særligt mål, men mere handler om netop rejsen og de oplevelser, der ligger og venter her.

Alle der ønsker at tilbyde og anvende Mindfulness som forandringsskabende og bevidstgørende værktøj. Både til dig, som skal arbejde som Mindfulness Instruktørmed større grupper, eller til dig, som gerne vil bruge Mindfulness i dit arbejde som coach/terapeut. Eller til dig, som blot vil lære og træne mere Mindfulness, og som har gavn af den støtte og motivation, der tilbydes på uddannelsesforløbet.

Deltagerforudsætninger
For at deltage skal du være certificeret Mindfulness Practitioner eller have anden Mindfulness uddannelse, som på tilsvarende vis er funderet i Jon Kabat Zinns Mindfulness Based Stress Reductions (MBSR) 8 ugers program.

Undervisningen på Mindfulness Instruktør uddannelsen er bygget op med skiftevis oplæg, masser af praktiske øvelse og meditationer samt opsamling på oplevelserne.

Vi etablerer øvegrupper på forløbet, så du undervejs får mulighed for at sparre og træne med dine medkursister. Tiden mellem modulerne bruges derfor til at træne videre og indøve instruktørkompetencerne.

Deltagerne er velkomne til at bruge NLP Huset til dette (hver onsdag aften og hele søndagen).

Uddannelsen kan også arrangeres som et internt forløb i jeres organisation. Læs mere om konsulentydelser her

I løbet af uddannelsen får du til opgave at udarbejde og formidle en mindre præsentation af et selvvalgt emne inden for Mindfulness. Det vi kalder psykoeducation.

Derudover vil selve certifceringen som Mindfulness Instruktør foregår ved, at du i plenum guider en selvvalgt Mindfulness meditation og efterfølgende skal du skabe refleksion og læring i gruppen ved at lave inquiry, spejling og metalæring på de oplevelser, der er fremkommet hos dine deltagere.

På Mindfulness Instruktør uddannelsen vil du få endnu dybere indsigt og træning i Mindfulness, og du bliver klædt på og grundtrænet i selv at være den, der kan guide Mindfulness meditationer, håndtere læringsprocesser samt dele ud af den grundlæggende viden om Mindfulness.

Kort sagt – du vil lære at formidle og facilitere Mindfulness mindfuldt! Og fokus vil fortsat være på motivation, kærlig støtte og intensiv træning af din egen praksis og dine nye instruktørfærdigheder.

Modul 1: Mindfulness meditationer – guiding og inquiry, del 1
• Essensen i Mindfulness
• Mindfulness – hvad er vigtigste læringsmål
• Praktisk træning i guiding af Mindfulness meditationer
• Inquiry – en særlig disciplin til at skabe refleksion og læring

Modul 2: Mindfulness meditationer – guiding og inquiry, del 2
• Formidling af Mindfulness – teoretiske oplæg
• Psykoeducation
• Praktisk træning i guiding af Mindfulness meditationer
• Inquiry og den kognitive diamant
• Metalæring

Modul 3: Mindfulness Instruktør – at formidle Mindfulness mindfuldt
• Den mindfulde tilstand –at være med det, der er
• Grundholdningerne i Mindfulness
• At skabe rum for læring via krop, sprog og rammer
• Øvelser og refleksion

Modul 4: Certificering som Mindfulness Instruktør
• Certificering

Langt de fleste af vores kursister får deres uddannelse hos os betalt af deres arbejdsgiver. Hvis du ikke har mulighed for det, kan du måske få en Bruttolønsordning, hvor din arbejdsgiver betaler for din uddannelse, inden du betaler skat. Det betyder, at du sparer 30-50% af beløbet. Du skal aftale dette direkte med din arbejdsgiver, og typisk er det jeres HR-afdeling, der administrerer ordningen. Læs mere om Bruttolønsordninger hos Skat i dette link

Vi har gennem årene haft deltagere fra bl.a. Coloplast, Novo, FTF-A, Astra, Lundbeck, Hewlett Packard, Dansk Industri, BDO Scanrevision, Nets, Amcor Flexible, Post Danmark, DSB, SAS, 3 M, ISS Data, Spar Nord Bank, Dong Energy, Statoil, Miljøstyrelsen, Zoo, Brdr. Dahl, Berlingske, Scandic Hotel, Miljøministeriet samt en lang række kommuner, regioner m.fl.

Mød vores undervisere

Mindfulness Instruktør hold 1 2018

11.550 DKK momsfrit Tilmeld

Mindfulness Instruktør hold 1-18, modul 1
Datoer: 11/10, 12/10 , 09:00 - 16:30
Undervisere: Liselotte Hjorth

Mindfulness Instruktør hold 1-18, modul 2
Datoer: 20/11, 21/11 , 09:00 - 16:30
Undervisere: Liselotte Hjorth, Kasha Hansen

Mindfulness Instruktør hold 1-18, modul 3
Datoer: 17/12, 18/12 , 09:00 - 16:30
Undervisere: Liselotte Hjorth

Mindfulness Instruktør hold 1-18, modul 4
Datoer: 28/01, 09:00 - 16:30
Undervisere: Liselotte Hjorth

Kursuspris inkluderer

individuel coachingIndividuel coaching

FrokostFrokost

KursusmaterialeKursusmateriale

Nyheder