Introduktion til Mindfulness

Introduktion til Mindfulness

Print Friendly, PDF & Email

Mindfulness er på alles læber for tiden, men hvad dækker begrebet egentlig over? Kom og deltag på Introduktion til Mindfulness, hvor du både vil lære mere om, hvad Mindfulness og Mindfulness meditation er og hvorfor det virker.

Du vil opleve teknikkerne på egen krop, og du får mulighed for at lave din egen træningsplan, så du selv får bevis for, hvad Mindfulness kan gøre for dig i en travl hverdag.

Dette kursus bygger på Jon Kabat-Zinns evidensbaserede MBSR-program, og vores Mindfulness undervisere er uddannet i netop dette program. Vi har derudover tilføjet en række NLP- og coachingteknikker, fordi vi ved, at der skal mere til for at holde fast i sin Mindfulness praksis i en travl hverdag.

Alle der ønsker en introduktion til Mindfulness og gerne vil prøve teknikkerne i praksis. Alle er velkomne, og der ikke kræves nogen særlige deltagerforudsætninger.

Undervisningen på Introduktion til Mindfulness er bygget op over 1 + 1 dag med en blanding af teori, masser af praktiske øvelse og meditationer samt opsamling på oplevelserne.

Tiden mellem de 2 kursusdage bruges til at integrere teknikkerne i hverdagen.

Kurset kan også arrangeres som et internt forløb i jeres organisation. Læs mere her

Der er ikke en egentlig certificering på dette introduktionskursus.

  • Forståelse for hvad Mindfulness og Mindfulness meditation er, og hvorfor det virker
  • Balance, velvære og større fysisk og psykisk overskud
  • Øget effektivitet og fokuseringsevne
  • Bedre koncentrationsevne, fx bedre tackling af forstyrrelser og afbrydelser ifht. arbejdsopgaver
  • Ro og overblik i hverdagen – og mindre stress.

Hvad er Mindfulness? Hvilke principper bygger det på? Og hvordan virker det? Prøv de forskellige Mindfulness meditationer og forstærk din motivation – og lav en plan for din egen meditationstræning.

Undervejs samler vi op på dine erfaringer med at have en meditationspraksis. Vi arbejder derefter videre med at få ankret Mindfulness på et endnu dybere plan hos dig.

Praktisk information
Medbring praktisk udendørsfodtøj og overtøj efter årstiden. Og husk at meddele dine omgivelser, at du ikke kan besvare opkald eller sms´er i løbet af kurset.

Vi tilbyder også en egentlig Mindfulness Practitioner uddannelse inkl. certificering i forlængelse af denne Introduktion til Mindfulness – læs mere her

Vi har gennem årene haft deltagere fra bl.a. Coloplast, Novo, FTF-A, Astra, Lundbeck, Hewlett Packard, Dansk Industri, BDO Scanrevision, Nets, Amcor Flexible, Post Danmark, DSB, SAS, 3 M, ISS Data, Spar Nord Bank, Dong Energy, Statoil, Miljøstyrelsen, Zoo, Brdr. Dahl, Berlingske, Scandic Hotel, Miljøministeriet samt en lang række kommuner, regioner m.fl.

Mød vores undervisere

Introduktion til Mindfulness, hold 2 2018

3.300 DKK ekskl. moms Tilmeld

Introduktion til Mindfulness, hold 2-18, modul 1
Datoer: 12/09, 09:00 - 16:30
Undervisere: Liselotte Hjorth

Introduktion til Mindfulness, hold 2-18, modul 2
Datoer: 10/10, 09:00 - 16:30
Undervisere: Liselotte Hjorth

Kursuspris inkluderer

individuel coachingLydfiler m. Mindfulness til hjemmebrug

FrokostFrokost

KursusmaterialeKursusmateriale

Nyheder