Lær at lave kreative plancher

Lær at lave kreative plancher

Print Friendly, PDF & Email

Brug en dag på at lære at lave flotte, spændende og overraskende plancher, som understreger dit budskab.

Hvis du underviser, faciliterer, coacher eller holder møder og foredrag, har du brug for at formidle dine budskaber og opgaver visuelt. Fordi rigtigt mange mennesker lærer og arbejder bedst gennem at få teorier, temaer og processer kommunikeret via billeder.

Digitale medier som fx Power Point har en masse fordele, men desværre sker der ofte det, at deltagerne sløves af for meget elektronik. Engager derfor dine tilhørere ved at tegne og formidle dine budskaber kreativt og enkelt.

Og den gode nyhed er: Det er nemt at lære!

Skriv eller ring til os på 70 21 90 01, hvis du er interesseret i kurset.

★★★★★

“På bare EN dag lærte jeg at lave de flotteste plancher. Imponerende!”

Helene, tidligere kursist

Holdstart

Frokost inkluderet i prisen

Individuel coaching

Undervisningsmateriale

Øvelokaler

Kurset er til undervisere, konsulenter, facilitatorer, ledere, teamcoaches og alle andre, der formidler visuelt og derfor gerne vil blive endnu bedre til at lave flotte og kreative plancher.

Kurset er oplagt, hvis du bruger plancher, flipovers, tavler osv. i din undervisning, coaching, facilitering og ved møder. Bruger du primært Power Points kan du her lære, hvordan du kan skabe en kreativ og flot illustration, som du kan bruge i dine digitale præsentationer efterfølgende.

Endelig får du inspiration til at bruge visuel formidling til dine hjemmesider, brochurer, skilte osv.

I løbet af kursusdagen vil du i høj grad arbejde individuelt med dine egne plancher. Samtidig vil vi i mindre grupper og på hele holdet arbejde med forskellige tilgange til at finde symboler og illustrationer – og du får derfor inspiration fra de øvrige kursister til dit eget videre arbejde.

Du vil i løbet af kurset:

  • Få teknikker og skabeloner til at lave flotte plancher og flipovers
  • Lære at tegne former, personer, ’moods’ og procesflows
  • Få inspiration til tegne bogstaver, lave rammer, finde symboler og bruge farver
  • Få en kreativ værktøjskasse, så du nemt kan fortsætte derhjemme
  • Opdage, hvor nemt det i virkeligheden er – bare du lige ’knækker koden’ og lærer at se linjer og former
  • Få dit eget sæt af lækre tusch og tegnevoks, som du kan tage med hjem

Pia Trane Jørgensen

Underviser på Kreative Plancher og tilbyder terapi.

Hvordan disponerer jeg en planche?

Hvordan tegner jeg rammer og symboler?

Hvordan skriver jeg bogstaver og tekst, så det er mest læsbart? Og mest inspirerende?

Hvordan bruger jeg farver (både tusch og voks)?

Hvordan finder jeg ideer til symboler og tegn?

Hvordan tegner jeg ’moods’ og procesflows?

Hvordan får jeg bedst mit budskab frem visuelt?

Vi har gennem årene haft deltagere fra bl.a. Coloplast, Novo, FTF-A, Astra, Lundbeck, Hewlett Packard, Dansk Industri, BDO Scanrevision, Nets, Amcor Flexible, Post Danmark, DSB, SAS, 3 M, ISS Data, Spar Nord Bank, Dong Energy, Statoil, Miljøstyrelsen, Zoo, Brdr. Dahl, Berlingske, Scandic Hotel, Miljøministeriet samt en lang række kommuner, regioner m.fl.

Mød vores kursister

Lise S. Jonassen

Talknusere skønt forenet af undervisning i rundkreds, rollespil og helt nye måder at kommunikere på. Det lyder som noget af en udfordrende opgave. Ikke desto mindre kastede Lise Jonassen sig ud i at præsentere regnedrenge og -pigerne for NLP, da hun sammen med NLP Huset lavede et par moduler, der skulle omhandle personlige udviklingsværktøjer i BDOs efteruddannelsesprogram. – Jeg havde fuld tillid til Lene og Ove. De tog udfordringen op med konsulentopgaven. De arbejder ikke med lektionsplaner og fast pensum, men fornemmer undervejs, hvad der sker i rummet, og tilpasser undervisningen til det. Det er en af deres styrker.

Allan Pedersen

Hver gang en vikar eller en ny medarbejder er startet i organisationen, har de fornemmet noget. Der er en stemning, en atmosfære… Der er simpelthen noget i luften. Alle, der har arbejdet her, har mødt en flok åbne kollegaer, som respekterer hinandens forskelligheder, og som kan finde ud af at sige tingene omsorgsfuldt og lige ud. Men sådan har det ikke altid været. – Da vi havde talt med Lene, var vi slet ikke i tvivl. Hun havde ikke et fast koncept, men var i modsætning til de andre firmaer meget åben over for, hvad vi havde brug for. Vi kunne være med til at bestemme indholdet, og det gjorde udfaldet.

Louise Gabold

Jeg tog stress kurset, fordi det giver total mening at vide noget om stress, hvis man, som coach, skal arbejde med mennesker på en arbejdsplads. Det er jo en af de største sygdomme i øjeblikket. Lykkelige begivenheder som et bryllup eller flytning til et skønt, nyt hjem kan også give stress. Specielt hvis det kombineres med et pulserende arbejdsliv. Så kan en stor, lykkelig livsbegivenhed være med til at få det hele til at tippe. Det var noget af en aha-oplevelse, at det jo dybest set bare handler om, at der er balance og ressourcer på den individuelle “konto”.

Bo Petersen

Stort set alle de uddannelser, der er blevet udbudt, har Bo besøgt. Men det startede med NLP. – ”Sådan noget amerikanerpis”, tænkte jeg. Men i virkeligheden var det fordi, jeg var angst for at forandre mig, fortæller Bo ærligt. Men forandret, det blev han. For alt det, han blev præsenteret for, var simpelthen for spændende. Underviserne var dygtige, og der skete hele tiden noget. – Underviserne var cremen af cremen hele vejen igennem, så der kommer action på her i Huset.