Introduktion til Enneagrammet

Introduktion til Enneagrammet

Print Friendly, PDF & Email

På denne Introduktion til Enneagrammet får du en endnu større forståelse for dig selv og andre mennesker. Vi introducerer sammen med enneagramteorien en række praktiske øvelser, så Enneagrammet ikke kun forbliver teori, men i høj grad en metode, der kan skabe personlig udvikling forankret i din adfærd, identitet og selvopfattelse.

Introduktionskurset løber over blot en enkelt dag –  en HVERDAG eller en SØNDAG.

Hvis du efter denne første introduktion til Enneagrammet vil lære endnu mere, kan du fortsætte direkte på dag 2 – 4 på vores nye Enneagram kursus.

★★★★★

“Før råbte vi og skreg hele tiden, nu er vi begyndt at kommunikere”

Fie, datter til tidligere kursist

Holdstart

Introduktion til Enneagrammet, hold 2 2018

1.000 DKK ekskl. moms


Introduktion til Enneagrammet, hold 2 2018 - Datoer: 08/11
09:00 - 16:30ValbySøren Stagis

Frokost inkluderet i prisen

Individuel coaching

Undervisningsmateriale

Øvelokaler

Alle, som er motiverede for at arbejde både med sig selv og andre kan deltage på kurset. Der er ingen formelle deltagerforudsætninger.

På kursusdagen arbejder vi med disse emner

  • Find din type på en naturlig og sjov måde
  • Find typen på betydningsfulde mennesker i dit liv
  • Træn dit indre observerende vidne – meditationsøvelse
  • Teori: Centre, vinger og ben

Du lærer på kursusdagen

  • At bruge Enneagrammets teorier om menneskets motivation, værdier og potentialer til personlig vækst og udvikling
  • At genkende din foretrukne enneagramtypes styrker og potentialer – og at forstå forskellighederne mellem de mange enneagramtypers ønsker og behov
  • At bruge enneagramteorien som forståelsesramme i forbindelse med kommunikation og samvær med andre.

Kurset løber over 1 dag (HVERDAG ELLER SØNDAG).

Vi bruger på kurset moderne læringsprincipper med en reflekterende, anerkendende og oplevelsesbaseret tilgang til stoffet. Det betyder, at dine og holdets ressourcer og erfaringer bliver sat i spil hele dagen.

Kursusdagen kan også arrangeres som et internt forløb i jeres organisation. Læs mere her

Der er ikke en egentlig certificering på dette introduktionskursus.

Når du har deltaget på denne kursusdag, kan du gå direkte videre på dag 2 – 4 på vores Enneagram kursus

Vi har gennem årene haft deltagere fra bl.a. Coloplast, Novo, FTF-A, Astra, Lundbeck, Hewlett Packard, Dansk Industri, BDO Scanrevision, Nets, Amcor Flexible, Post Danmark, DSB, SAS, 3 M, ISS Data, Spar Nord Bank, Dong Energy, Statoil, Miljøstyrelsen, Zoo, Brdr. Dahl, Berlingske, Scandic Hotel, Miljøministeriet samt en lang række kommuner, regioner m.fl.

Mød vores kursister

Familien La Cour

Dynamikken har forandret sig hos familien La Cour. Der er blevet bedre plads og lidt mere rart at være. For nu ved alle, hvorfor de gør, som de gør, og på den måde kan mange konflikter spares. – Det er blevet meget nemmere at være familie. Det har været dejligt at lære de andres enneagramtype at kende. Hvorfor reagerer de anderledes end mig? Hvorfor kommunikerer de på en helt anden måde, end jeg gør det? Vi er jo stadig de samme og har de samme roller, men vi ved mere om hinanden, og vi er kommet tættere på hinanden

Tina og Fie Krag

Normalt, når vi diskuterede, smed jeg altid mine egne løsningsforslag på bordet. Men så begyndte jeg at spørge: Hvad synes du? Og det løsnede op for en dialog. Samtidig blev kommunikationen imellem mor og datter også helt anderledes. Før råbte vi og skreg hele tiden, nu er vi begyndt at kommunikere. Jeg var træt af skolen, gad ikke lytte og ville ikke have, at nogen skulle bestemme over mig. Min mors forandring gjorde, at jeg overlevede.

Anette Jeberg

nden jeg lærte om Enneagrammet, lå jeg og holdte lange dundertaler om natten. Jeg har tit følt mig forulempet på mit arbejde og følt mig som en total fiasko. Hele mit liv har jeg gået i krig og har kæmpet. I dag tænker jeg ikke så meget over det. Det er blevet ti gange nemmere at være mig.

I NLP Huset emmer der af atmosfære, og man får jo en ny familie. Alle er åbne og imødekommende, og vi kender hinanden på kryds og tværs.

Karen Jensen

Karens udgangspunkt var, at hun ville uddanne sig for i Enneagrammet at blive en bedre leder. Men hendes viden har også haft fordele på familiefronten:  Som 1’er er der altid en rigtig måde, og det er min måde! Jeg har dog lært, at det ikke er tilfældet, og er blevet bedre til at se de andres løsninger. Jeg spurgte fx tit min søn, om han ikke ville lege med nogle kammerater i weekenden, men han havde ikke lyst. Så gav jeg slip – han har jo masser af venner. Han har bare ikke brug for at lege med dem hver weekend