Enneagram Træner

Enneagram Træner

Print Friendly, PDF & Email

Denne Enneagram Træner uddannelse er til dig, som gerne vil lære at undervise professionelt i Enneagrammet og som gerne vil have mulighed for at udbyde egne certifikatgivende uddannelser i Enneagrammet.

På uddannelsen sætter vi fokus på traditionelle underviseremner som: Planlægning af indhold på forskellige uddannelsestyper, træneridentitet, undervisning til det bevidste og ubevidste sind, kropssprog samt stemme og performance som professionel underviser.

Du arbejder måske som coach, leder, underviser, HR konsulent, udviklingskonsulent eller lign. – eller drømmer om at komme til det.

Deltagerforudsætninger
For at starte på Enneagram Træner uddannelsen er der følgende deltagerforudsætninger:

Undervisningen vil være en vekselvirkning mellem oplæg fra de rutinerede undervisere på uddannelsen og korte deltagerpræsentationer. Herudover har vi undervejs besøg af gæstelærer, der vil arbejde med den enkelte deltagers særlige udviklingspotentiale.

Du kommer til at lave mange korte præsentationer og oplæg undervejs og vi lægger vægt på, at alle får specifik, personlig feedback på deres talent og udviklingspunkter. Feedbacken tager udgangspunkt i den enkelte deltagers stærke sider og har som mål at støtte dig i at finde din personlige stil og videreudvikle dine personlige styrker som underviser.

Vi bruger video som en del af læringsprocessen undervejs, så du skal sikre dig, at din telefon, din tablet eller dit videokamera er med og klar hver dag.

Som et led i Enneagram Træner uddannelsen indgår praktisk træning uden for modulerne – enten i øvegruppe eller praktisk on-the-job training – hvor du får mulighed for at afprøve de nye færdigheder og udvikle din egen stil. Holdet er velkomne til at bruge vores lokaler til at øve – onsdag aften og hele søndagen.

På 4. modul skal du gennemføre både en skriftlig prøve i alt enneagramstof samt en undervisningsopgave inkl. en demonstration i et valgt enneagramemne. Ved tilfredsstillende resultat bliver du certificeret som Enneagram Træner med de rettigheder og privilegier, som denne titel medfører.

NLP Huset er medlem af IEA Danmark.

Uddannelsen som Enneagram Træner vil give dig underviserkompetencer inden for Enneagrammet og moderne læringsprincipper, så du efterfølgende selv kan tilbyde certifikatgivende uddannelser til både Practitioners og Master Practitioners.

Undervejs kommer du til at lave mange korte præsentationer og oplæg, og vi lægger vægt på, at alle deltagere får specifik, personlig feedback på deres talent og udviklingspunkter. Feedbacken tager udgangspunkt i den dine stærke sider og har som mål at støtte dig i at finde din personlige stil og videreudvikle dine personlige styrker som underviser. Vi bruger video som en del af læringsprocessen undervejs.

Som et led i uddannelsen indgår praktisk træning uden for modulerne – enten i øvegruppe eller praktisk on-the-job training – hvor du får mulighed for at afprøve de nye færdigheder og udvikle din egen stil.

Modul 1: Personlig stil (3 dage)
Performance
Stemmetræning
Egentilstand og fleksibilitet
Retorik og metabudskaber
Forberedelse af undervisning/Storyboarding

Modul 2: Grupper og læring (3 dage)
Gruppeprocesser
Udfordrende deltagere/udfordrende læringsprocesser
Pædagogik, didaktik og læring
At skabe ’rummet’ for læring og udvikling
Planlægning af indhold og forløb (rækkefølge, dramaturgi, læringsprocesser)

Modul 3: Præsentationsteknik (3 dage)
Kropssprog
Demonstrationer som pædagogisk virkemiddel
Metaforer og undervisning til det ubevidste sind
Kreative plancher og brug af AV-midler
Evaluering, eksamen og certificering som en del af læringen

Modul 4: Eksamen og certificering som Enneagram Træner (1 dag)
Skriftlig evaluering i alt enneagramstof
Undervisningsopgave i enneagramområde

Langt de fleste af vores kursister får deres uddannelse hos os betalt af deres arbejdsgiver. Hvis du ikke har mulighed for det, kan du måske få en Bruttolønsordning, hvor din arbejdsgiver betaler for din uddannelse, inden du betaler skat. Det betyder, at du sparer 30-50% af beløbet. Du skal aftale dette direkte med din arbejdsgiver, og typisk er det jeres HR-afdeling, der administrerer ordningen. Læs mere om Bruttolønsordninger hos Skat i dette link

Når du er certificeret som Enneagram Træner, kan du – når du er færdig som NLP Master – også blive certificeret NLP Træner. Kontakt kontoret på telefon 70 21 90 01 for at aftale nærmere.

Du kan også gå videre på vores HR Udviklingskonsulent & Facilitator uddannelse, hvis du vil udvide dine kompetencer med viden om og træning inden for HR, facilitering og organisatoriske lærings- og udviklingsprocesser.

Vi har gennem årene haft deltagere fra bl.a. Coloplast, Novo, FTF-A, Astra, Lundbeck, Hewlett Packard, Dansk Industri, BDO Scanrevision, Nets, Amcor Flexible, Post Danmark, DSB, SAS, 3 M, ISS Data, Spar Nord Bank, Dong Energy, Statoil, Miljøstyrelsen, Zoo, Brdr. Dahl, Berlingske, Scandic Hotel, Miljøministeriet samt en lang række kommuner, regioner m.fl.

Mød vores undervisere

Enneagram Træner uddannelse 2018

16.500 DKK momsfrit Tilmeld

Enneagram Træner uddannelse 2018, modul 1
Datoer: 12/09, 13/09, 14/09 , 09:00 - 16:30
Undervisere: Ove Schroll, Lene Bredahl Schroll

Enneagram Træner uddannelse 2018, modul 2
Datoer: 05/11, 06/11, 07/11 , 09:00 - 16:30
Undervisere: Ove Schroll, Lene Bredahl Schroll

Enneagram Træner uddannelse 2018, modul 3
Datoer: 03/12, 04/12, 05/12 , 09:00 - 16:30
Undervisere: Ove Schroll, Lene Bredahl Schroll

Enneagram Træner uddannelse 2018 - certificering
Datoer: 22/01, 09:00 - 16:30
Undervisere: Ove Schroll, Lene Bredahl Schroll

Kursuspris inkluderer

individuel coachingIndividuel coaching

FrokostFrokost

KursusmaterialeKursusmateriale

Godt at vide

Studiehåndbog – gode råd og skemaer til dokumentation

Nyheder