Enneagram Café

Enneagram Café

Print Friendly, PDF & Email

Så er vi klar til at starte en ny række Enneagram Caféer, hvor vi mødes den sidste torsdag i måneden* kl. 18 – 21.30 og udforsker Enneagrammet  sammen.

Du kan tilmelde dig en enkelt aften eller fx købe en hel pakke med flere mødegange (se nederst i højre kolonne).

Det kommende år vil vi have fokus på Enneagrammets mange trekanter.

Den første torsdag arbejder vi mere generelt med Enneagrammets måde at dele typerne om i forskellige trekanter og undersøger, hvad det kan give os af indsigter til vores udviklingsarbejde.

De næste 9 måneder arbejder vi specifikt med én enneagramtype pr. aften (se hvilken type hvornår nedenfor). Hver aften vil der være en gennemgang af Enneagrammets forskellige tredelinger, de fælles temaer generelt og specifikt for én af typerne. Hovedvægten vil være bevidstheds og udviklingspotentialet. Der vil være mulighed for at arbejde konkret gennem forskellige øvelser, og der vil være interview i typepaneler.

Den sidste aften i sæsonen samler vi  trådene og trækker essensen ud af arbejdet.

Kender du Enneagrammet godt i forvejen, får du mulighed for at gå meget dybere med dine mønstre. Kender du intet til Enneagrammet, bliver du ført ind i en utrolig spændende verden, og vi vil hjælpe dig til at finde din type i løbet af de 11 aftener.

*) I december og marts ikke den sidste torsdag i måneden pga. helligdage/skoleferie – se specifikke datoer i oversigten

Vi har fokus på de enkelte enneagramtyper i disse måneder:

Juni: Alle   //   Juli: Ferie   //   Aug.: 1   //   Sep.: 2
Okt.: 3   //   Nov.: 4   //   Dec.: 5   //   Jan.: 6
Feb.: 7   //   Mar.: 8   //   Apr.: 9   //  Maj: Alle

Alle, som er motiverede for at arbejde både med sig selv og andre kan deltage. Der er ingen formelle deltagerforudsætninger.

På de 11 Enneagram Café aftener vil vi undersøge de 9 enneagramtypers opdeling i triader eller forskellige grupper af tre.

Vi undersøger selvfølgelig de kendte tredelinger i centertrekanterne, de spidse og de flade trekanter. Men hvad fortæller de ”ukendte” ligebenede trekanter os? Trekanten med 3-6-9 kender vi, men hvad med de andre, som sammen opdeler enneagrammet i en perfekt 9 takket stjerne bestående af 3 ligebenede trekanter?

Den mentale, instinktive og følelsesmæssige triade eller hoved-, krop- og hjertecentret i Enneagrammet er vigtige i forbindelse med udviklingsarbejde, da de fortæller, hvor vores centrale ubalance ligger. Og hvilke vigtige filosofiske spørgsmål, vi i virkeligheden søger at få besvaret – Hvad er meningen? Hvem er jeg? og Hvad er min opgave?

Tredelingen i social stil og de harmoniske grupper fortæller os dels, hvordan vi forsøger at få vores primære behov opfyldt, og hvordan vi reagerer, når vi ikke får vores ønsker indfriet. Og når vi bliver opmærksomme på vores ubevidste stræben efter at få opfyldt disse behov og vores forsvar mod tab og skuffelse, kan det hjælpe os til at give slip og vågne op.

Enneagrammets tredeling er helt afgørende i forbindelse med vores udviklingsarbejde. Og tredelingen er samtidig vigtig i forhold til at kende sin type – hvis du finder de trekanter, du identificerer dig med, har du samtidig fundet din enneagramtype.

Vi mødes den sidste torsdag i måneden kl. 18 – 21.30. Tilmelding nødvendig

Vi har gennem årene haft deltagere fra bl.a. Coloplast, Novo, FTF-A, Astra, Lundbeck, Hewlett Packard, Dansk Industri, BDO Scanrevision, Nets, Amcor Flexible, Post Danmark, DSB, SAS, 3 M, ISS Data, Spar Nord Bank, Dong Energy, Statoil, Miljøstyrelsen, Zoo, Brdr. Dahl, Berlingske, Scandic Hotel, Miljøministeriet samt en lang række kommuner, regioner m.fl.

Mød vores undervisere

Enneagram Café 31. maj

200 DKK ekskl. moms Tilmeld

Enneagram Café 31. maj
Datoer: 31/05, 18:00 - 21:00
Undervisere: Søren Stagis

Enneagram Café 28. juni - NY SÆSON

200 DKK ekskl. moms Tilmeld

Enneagram Café 28. juni
Datoer: 28/06, 18:00 - 21:00
Undervisere: Søren Stagis

Godt at vide

Studiehåndbog – gode råd og skemaer til dokumentation

Nyheder