Enneagram Assistentforløb

Assistentforløb (Enneagrammet)

Print Friendly, PDF & Email

Et assistentforløb giver dig mulighed for at opleve undervisning, typernes mønstre, gruppeprocesser og læring i et nyt perspektiv, ligesom du får lejlighed til at træne dine egne, nye kompetencer – f.eks. typegenkendelse, coaching og procesledelse i en mindre gruppe.

Typisk har vi 2 – 5 assistenter på hvert enneagramhold afhængigt af holdets størrelse.

Kig i vores uddannelsesoversigt øverst her på siden, og find den enneagramuddannelse, du gerne vil være assistent på. Og skriv eller ring så til os (70219001).

Vi anbefaler, at du under dit assistentforløb får supervision. Dette er et krav, hvis du skal videre på vores overbygningsuddannelser.

Du kan blive assistent på vores enneagramuddannelser, hvis du som udgangspunkt:

– Selv har en tilsvarende enneagramuddannelse
– Er uddannet i eller har erfaring med coaching
– Meget gerne er certificeret på Enneagram Master niveau.

Hvis vi ikke skønner, at du er klar til at være assistent, kontakter vi dig direkte, når du har tilmeldt dig. Så selvom du har fået en autogenereret bekræftelse, kan vi godt vælge ikke at tilbyde dig en plads som assistent i denne omgang.

Du kan blive assistent på Enneagram Business Practitioner eller Enneagram Business Master uddannelserne (se krav til dine egne certificeringer ovenfor).

Vælg i oversigten den uddannelse, der indholds- og datomæssigt passer dig bedst at være assistent på.

Der er ikke en egentlig certificering på et assistentforløb.

Et assistentforløb på en enneagramuddannesle giver dig mulighed for at opleve undervisning, typernes mønstre, gruppeprocesser og læring i et nyt perspektiv, ligesom du får lejlighed til at træne dine egne, nye kompetencer – f.eks. typegenkendelse, coaching og procesledelse i en mindre gruppe.

Du oplever undervisningen fra en neutral position. Herfra kan du iagttage den enkelte kursists læreproces, holdets samlede udvikling, enneagramtypernes måde at at lære og udvikle sig på samt undervisernes måder at undervise og tackle spørgsmål. Ligesom du får mulighed for at se de forskellige udviklingsfaser, holdet går igennem.

Et assistentforløb er en forudsætning for at blive optaget på vores overbygningsuddannelser (Træner, HR Udviklingskonsulent & Facilitator samt på HR Coach).

Dine kompetencer bliver sat i spil fra dag 1, da kursisterne ofte har spørgsmål til dem, der har gennemført uddannelsen før dem. I løbet af modulerne vil du sandsynligvis også opleve, at flere kursister vil bede om individuelle samtaler og coaching, hvor du skal hjælpe dem med at finde deres type o.lign.

Dit eget enneagrammønster vil også blive sat i spil på holdet, da vi værdsætter at kunne se så mange forskellige måder at udtrykke den enkelte type på.

Ud over at være en vigtig person for deltagernes faglige udvikling på uddannelsen, vil du også være rollemodel for det at bruge Enneagrammet – og for NLP Husets værdier og menneskesyn. Samtidig skal du løse en række praktiske opgaver i Huset, som får kurserne til at blive den gode oplevelse for kursisterne, som vi sætter meget højt.

Når du tilmelder dig som assistent, sender vi dig en assistentmanual med en række tips til, hvad du kan og skal være opmærksom på. Og en liste med de praktiske opgaver, assistentgruppen skal påtage sig (kaffebrygning, åbne og lukke Huset osv.).

Når du har været assistent (og er certificeret Enneagram Master) kan du gå videre på NLP Husets overbygningsuddannelser (tjek de øvrige adgangskrav på den enkelte uddannelse i disse links): Enneagram Træner, HR Coach eller HR Udviklingskonsulent & Facilitator

Vi har gennem årene haft deltagere fra bl.a. Coloplast, Novo, FTF-A, Astra, Lundbeck, Hewlett Packard, Dansk Industri, BDO Scanrevision, Nets, Amcor Flexible, Post Danmark, DSB, SAS, 3 M, ISS Data, Spar Nord Bank, Dong Energy, Statoil, Miljøstyrelsen, Zoo, Brdr. Dahl, Berlingske, Scandic Hotel, Miljøministeriet samt en lang række kommuner, regioner m.fl.

Mød vores undervisere

FrokostFrokost

KursusmaterialeKursusmateriale

Godt at vide

Studiehåndbog – gode råd og skemaer til dokumentation

Nyheder