Enneagrammet

ENNEAGRAMMET

Print Friendly

Enneagrammet er et stærkt værktøj til selvindsigt og forståelse af andre – og dermed også til både personlig udvikling, forbedret kommunikation og bedre samarbejde. I udvalget af persontypologiredskaber udmærker Enneagrammet sig ved sin dybde: Beskrivelser af de 9 typers adfærd underbygges med indsigt i de grundlæggende temaer og drivkræfter, der skaber den enkelte types adfærdsmønstre.

Vi har Åbent NLP Hus (foredrag) hver måned, hvor du kan høre meget mere om Enneagrammet

Enneagram kurser og uddannelser m. certificering

Introduktion til Enneagrammet er måske noget for dig, hvis du er på udkig efter et kortere kursus i Enneagrammet. Kurset er på 3 dage og koster kr. 4.950 ekskl. moms. Vi har holdstart i marts og september.

Enneagram Business Practitioner  er til dig, der vil have en egentlig uddannelse m. certificering. Vi har holdstart i marts og september. Uddannelsen koster kr. 19.800 ekskl. moms.

Enneagram Business Master er vores Enneagram overbygningsuddannelse og afsluttes også med en certificering. Vi har holdstart i februar. Uddannelsen koster kr. 19.800 ekskl. moms.

Mere om Enneagrammet…

Modellen giver indsigt i sammenhængen mellem identitet og adfærd, større bevidsthed omkring ubevidste værdier og overbevisninger samt særlige styrker og udviklingspunkter for hver type. At finde sin type kan derfor være en genvej til de temaer og udviklingspunkter, du især kan få glæde af at arbejde med, ligesom det også kan være en genvej til større fleksibilitet og kreativitet i dit samvær med andre.

Vi har mange års erfaring med, at kombinationen af de forskellige modeller fra NLP, Coaching og Enneagrammet skaber en enestående forståelse for det menneskelige sind og giver en række nyttige teknikker til at hjælpe sig selv og andre til at skabe de forandringer, man har brug for.

Læs mere i denne artikel, hvor du også får en præsentation af de enkelte enneagramtyper.

Godkendelser

NLP Huset er medlem af danske afdeling af den internationale forening IEA Danmark (International Enneagram Association).

Mød vores undervisere


Nyheder