Supervision

Supervision

Print Friendly, PDF & Email

Vores supervisionsforløb henvender sig til dig, som ønsker at arbejde videre med dine faglige og personlige kompetencer i en ramme, hvor der sættes fokus på netop dine ressourcer, temaer og udviklingspunkter. Supervision er således din mulighed for et skræddersyet udviklingsforløb.

De fleste vælger et supervisionsforløb i forbindelse med, at de er assistenter på en af vores uddannelser.

Supervisionen retter sig mod tre målgrupper

  • Til dig, som ønsker at uddanne dig til NLP Træner eller HR Coach eller HR Udviklingskonsulent & Facilitator og gerne vil være endnu skarpere på dine egne temaer og processer
  • Til dig, som ønsker at prøve kræfter med rollen som assistent og coach, og som gerne vil udvide den faglige og personlige læring via et sideløbende supervisionsforløb
  • Til dig som stadig ønsker at sætte fokus på næste skridt i udviklingen af dine faglige og personlige kompetencer som coach og forandringsagent.

Du får 20 timers supervision, hvoraf de 16 timer vil være som gruppesupervision, og de resterende 4 timer som individuelle sessioner.

Typisk fordeles forløbet over 4-5 dage i en periode på 3 måneder. Datoerne og tiderne på det enkelte supervisionshold er rammen om supervisionen – dine individuelle timer aftales inden for dette.

Der er ikke en egentlig certificering på supervisionsforløbet. Du skal deltage alle 20 timer for at have gennemført forløbet og kunne bruge det på de uddannelser, hvor det er en forudsætning for at deltage.

Udover finpudsning af din teknik og coachingfaglige kompetencer, guides du igennem dybere personlige og faglige forandringsprocesser, som vil bevidstgøre dig om dine mønstre og din dybere motivation.

Du får indsigt i dine ægte ressourcer og eventuelle forhindringer for at tage dit næste skridt. Den øgede bevidstgørelse vil løfte din energi og skabe klarhed i dine fremtidige valg og skridt på din videre vej.

Supervisionen er en forudsætning for at deltage i NLP Husets overbygnnigsuddannelser. Vi stiller derfor skarpt på det næste skridt i din faglige og personlige udvikling. Samtidig sikrer supervisionen, at du er kompetencemæssigt på niveau med kravene til at gennemføre uddannelserne og klæder dig på til din rolle som assistent.

Du får 20 timers supervision, hvoraf de 16 timer vil være som gruppesupervision, og de resterende 4 timer som individuelle sessioner. Typisk fordeles forløbet over 4-5 dage i en periode på 3 måneder. Datoerne og tiderne på det enkelte supervisionshold er rammen om supervisionen – dine individuelle timer aftales inden for dette.

I gruppesupervisionen arbejder vi med at dele erfaringer, træne coachingteknikker, coaching deltagerne imellem samt dybe personlige forandringsprocesser.

Den individuelle supervision er din ”private tid”. Som regel vil den første session være med din supervisor alene, og her går I dybt ind i de temaer, som netop er gældende for dig. De næste to sessioner foregår på den måde, at du hver gang gennemfører en coachingsession med en gæst på en halv time, mens supervisor er til stede som ”flue på væggen” og herefter evaluerer I sammen din indsats. Sidste individuelle session er igen alene med supervisor, og her rundes af på din udvikling og forløbet som helhed.

Efter supervisionsforløbet kan du gå videre på NLP Husets overbygningsuddannelser: NLP Træner eller HR Coach eller HR Udviklingskonsulent & Facilitator

Vi har gennem årene haft deltagere fra bl.a. Coloplast, Novo, FTF-A, Astra, Lundbeck, Hewlett Packard, Dansk Industri, BDO Scanrevision, Nets, Amcor Flexible, Post Danmark, DSB, SAS, 3 M, ISS Data, Spar Nord Bank, Dong Energy, Statoil, Miljøstyrelsen, Zoo, Brdr. Dahl, Berlingske, Scandic Hotel, Miljøministeriet samt en lang række kommuner, regioner m.fl.

Mød vores undervisere

Kursuspris inkluderer

individuel coachingIndividuel og gruppesupervision

FrokostFrokost

KursusmaterialeKursusmateriale

Godt at vide

Studiehåndbog – gode råd og skemaer til dokumentation

Du kan til hver en tid afmelde nyhedsbrevet igen.

Nyheder