Coaching Assistentforløb

Assistentforløb (Coaching)

Print Friendly, PDF & Email

Et assistentforløb på vores coaching uddannelser giver dig mulighed for at opleve undervisning, gruppeprocesser og læring i et nyt perspektiv, ligesom du får lejlighed til at træne dine egne, nye coachingkompetencer.

Typisk har vi 2 – 5 assistenter på hvert coachinghold afhængigt af det enkelte holds størrelse.

Kig i vores uddannelsesoversigt øverst her på siden, og find den coachuddannelse, du gerne vil være assistent på. Og skriv eller ring så til os (70219001).

Vi anbefaler, at du under dit assistentforløb får supervision. Dette er et krav, hvis du skal videre på vores overbygningsuddannelser.

Du kan blive assistent på vores coachinguddannelser, hvis du som:

– Selv har en tilsvarende coachuddannelse
– Meget gerne er certificeret på NLP Master Coach niveau.

Hvis vi ikke skønner, at du er klar til at være assistent, kontakter vi dig direkte, når du har tilmeldt dig. Så selvom du har fået en autogenereret bekræftelse, kan vi godt vælge ikke at tilbyde dig en plads som assistent i denne omgang.

Vælg i oversigten den coachuddannelse, der indholds- og datomæssigt passer dig bedst at være assistent på.

Du kan blive assistent på NLP Coach Practitioner eller NLP Master Coach uddannelserne, hvis du selv har den samme uddannelse.

Der er ikke en egentlig certificering på et assistentforløb.

Et assistentforløb giver dig mulighed for at opleve coaching, undervisning, gruppeprocesser og læring i et nyt perspektiv, ligesom du får lejlighed til at træne dine egne, nye coachingkompetencer.

Du oplever undervisningen fra en neutral position og kan herfra iagttage den enkelte kursists læreproces, holdets samlede udvikling og undervisernes måder at undervise og tackle spørgsmål på samt de forskellige udviklingsfaser, som holdet går igennem.

Dine kompetencer bliver sat i spil fra dag 1, da kursisterne ofte har spørgsmål til dem, der har gennemført uddannelsen før dem, ligesom du sandsynligvis også vil opleve, at flere kursister vil bede om individuelle samtaler og coaching med dig allerede på 1. modul.

Ud over at være en vigtig person for deltagernes faglige udvikling på uddannelsen, vil du også være rollemodel for det at praktisere coaching – og for NLP Husets værdier og menneskesyn.

Samtidig skal du løse en række praktiske opgaver i Huset, som får kurserne til at blive den gode oplevelse for kursisterne, som vi sætter meget højt. Når du tilmelder dig som assistent, sender vi dig en assistentmanual med en række tips til, hvad du kan og skal være opmærksom på. Og en liste med de praktiske opgaver, assistentgruppen skal påtage sig (kaffebrygning, åbne og lukke Huset osv.).

Når du har været assistent (og er certificeret NLP Master Coach) kan du gå videre på NLP Husets overbygningsuddannelser (tjek de øvrige adgangskrav på den enkelte uddannelse i disse links): NLP Træner eller HR Coach eller HR Udviklingskonsulent & Facilitator

Vi har gennem årene haft deltagere fra bl.a. Coloplast, Novo, FTF-A, Astra, Lundbeck, Hewlett Packard, Dansk Industri, BDO Scanrevision, Nets, Amcor Flexible, Post Danmark, DSB, SAS, 3 M, ISS Data, Spar Nord Bank, Dong Energy, Statoil, Miljøstyrelsen, Zoo, Brdr. Dahl, Berlingske, Scandic Hotel, Miljøministeriet samt en lang række kommuner, regioner m.fl.

Mød vores undervisere

FrokostFrokost

KursusmaterialeKursusmateriale

Godt at vide

Studiehåndbog – gode råd og skemaer til dokumentation

Nyheder