Coaching

COACHING

Print Friendly

Coaching er gennem de seneste år for alvor slået igennem som et uundværligt værktøj til brug i kommunikation med medarbejdere, kunder, samarbejdspartnere, kolleger eller klienter. Coaching er lig med kommunikation på højt niveau, og evnen til at coache er en værdifuld færdighed.

Vi har Åbent NLP Hus (foredrag) hver måned, hvor du kan høre meget mere om coaching.

Coachuddannelser med certificering
NLP Coach uddannelsen er til dig, der har brug for en grundig og praksisnær uddannelse m. certificering. Vi har holdstart i februar, maj og september. Uddannelsen koster kr. 16.500 ekskl. moms.

NLP Master Coach er overbygningsuddannelsen, som du du kan gå videre på, når du er certificeret NLP Coach. Vi har holdstart i april og november. Uddannelsen koster kr. 23.950 ekskl. moms.

Stress Coach uddannelsen er til dig, der vil arbejde professionelt med stresscoaching. Kontakt os for at aftale dit forløb. Uddannelsen koster kr. 8.800 for 5 supervisionsgange (+ evt. udgifter til adgangsgivende kurser og uddannelser)

NLP Coach uddannelserne i NLP Huset adskiller sig fra mange andre ved at være solidt funderet i NLP, så du som coach fra os vil kunne underbygge dine spørgsmål og forandringsprocesser med viften af NLP-teknikker og NLP–modeller.

Blot brug for et kortere kursus i coaching?
Basis Coaching er måske noget for dig, hvis du er på udkig efter et kortere kursus i coaching. Kurset er på 3 dage og koster kr. 4.950 ekskl.. moms. Vi har holdstart i februar, maj og september.

Mere om coaching…
Gode coaches får både mennesker og resultater til at blomstre. Grundlæggende er coaching en samtale med en særlig struktur og rollefordeling: Coachen lever sig ind i en anden persons tankeverden og stiller udfordrende og kreative spørgsmål, der hjælper samtalepartneren til at finde sine egne løsninger og tage ejerskab for at opnå resultater, der bygger på egne målsætninger.

Udbyttet af coaching er mere klarhed og struktur på eksisterende viden, øget læring, større handleparathed og bedre resultater.

Læs mere om Coaching i denne artikel, hvor du også får en række eksempler på, hvad et coachingforløb kan handle om og tage udgangspunkt i.

Godkendelser
NLP Huset er medlem af verdens største coachnetværk ICF (International Coach Federation) og alle vores coachuddannelser er udviklet i overensstemmelse med ICF’s 11 Core Competences og kravene til ICF’s coachinguddannelser.

Mød vores undervisere


VIL DU HØRE MERE?

captcha txt

Nyheder