DEN LETTE GUIDE TIL NLP PSYKOTERAPEUT UDDANNELSEN

NLP Huset - Liselotte Hjorth

Vi har samlet en let guide til dig, der overvejer NLP Psykoterapeut uddannelsen. Og til dig, der bare er nysgerrig efter, hvad man laver på Psykoterapeut uddannelsen er selvfølgelig også velkommen til at læse med… ;-))

Guiden bygger på et interview med én af de nuværende kursister på 3. år, Liselotte Hjorth, der også er en afholdt underviser på forskellige andre uddannelser i NLP Huset

1. Dygtigere til problemstillinger af alvorlig og eksistentiel karakter

“Du bliver dygtigere til at kunne arbejde med problemstillinger, som er dybere og af en mere alvorlig karakter som fx sorg, angst og livskriser. Jeg oplever, at 3. år på NLP Psykoterapeut uddannelsen bygger ovenpå alt det, man lærer om NLP og coaching på de to første år. På 3. år arbejder vi meget med at berolige klientens nervesystem. Vi rummer klienten og situationen, ligesom klienten kommer til at rumme det, der er svært ud fra et ressource-synspunkt”.

2. Du får en mesterlære i at hjælpe andre mennesker

“Som underviser ved jeg, hvor afgørende det er, at man som kursist får metoderne “mellem hænderne” fra start. Så det er en kæmpe fordel, at man på denne uddannelse prøver det på egen krop helt fra første dag. Vi er ude at øve – først med medkursister og siden klienter.

Du gennemgår jo også selv en udvikling i det, både som terapeut og som menneske. Og du får al den støtte du skal bruge. Du får simpelthen en mesterlære i at hjælpe andre mennesker. Den udvikling svarer til at lære at køre bil. Du er nødt til at prøve at køre selv – og i starten med en hjælper ved siden af.”

3. Du får papir på dine kompetencer løbende

“NLP Psykoterapeut uddannelsen i NLP Huset er en af de få psykoterapeut-uddannelser på markedet, hvor du bliver certificeret af Psykoterapeut-foreningen. Det har været vigtigt for mig, at jeg får en på markedet anerkendt uddannelse.

Allerede efter et år – NLP Practitioner – får du din første certificering, som kan gøre dig mere attraktiv på arbejdsmarkedet. Efter andet år på NLP Master Coach får du næste certificering, og du er i stand til at arbejde som professionel coach. Tilsvarende binder du dig ikke til alle fire år fra starten.“

Skal du med?

Bedste hilsner

Ove Schroll & Lene Bredahl

P.S. Har du lyst til at følge vores nyhedsbreve, så tilmeld dig her

Del denne blog:

Tidligere artikler

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev