Enneagrammet

ENNEAGRAMMET

Print Friendly, PDF & Email

Enneagrammet er et stærkt værktøj til selvindsigt og forståelse af andre – og dermed også til både personlig udvikling, forbedret kommunikation og bedre samarbejde. I udvalget af persontypologiredskaber udmærker Enneagrammet sig ved sin dybde: Beskrivelser af de 9 typers adfærd underbygges med indsigt i de grundlæggende temaer og drivkræfter, der skaber den enkelte types adfærdsmønstre.

Vi har Åbent NLP Hus (foredrag) hver måned, hvor du kan høre meget mere om Enneagrammet

Enneagram kurser

Introduktion til Enneagrammet er måske noget for dig, hvis du er på udkig efter et kortere kursus i Enneagrammet. Kurset er på 1 dag og koster kr. 1.000 ekskl. moms. Vi har holdstart mange gange om året.

Enneagram kurset Praktisk livskunst i hverdagen er til dig, der vil have et  længere forløb m. Enneagrammet som omdrejningspunkt. Kurset er på 4 enkeltdage over 1½ måned, hvor du løser en række opgaver derhjemme mellem undervisningsdagene. Så regn med, at du kommer til at bruge omkring 8 dage i alt. Kurset kører både på hverdage og på søndage, og der er holdstat flere gange om året. Kurset koster kr. 4.000 ekskl. moms .

Mere om Enneagrammet…

Modellen giver indsigt i sammenhængen mellem identitet og adfærd, større bevidsthed omkring ubevidste værdier og overbevisninger samt særlige styrker og udviklingspunkter for hver type. At finde sin type kan derfor være en genvej til de temaer og udviklingspunkter, du især kan få glæde af at arbejde med, ligesom det også kan være en genvej til større fleksibilitet og kreativitet i dit samvær med andre.

Vi har mange års erfaring med, at kombinationen af de forskellige modeller fra NLP, Coaching og Enneagrammet skaber en enestående forståelse for det menneskelige sind og giver en række nyttige teknikker til at hjælpe sig selv og andre til at skabe de forandringer, man har brug for.

Læs mere i denne artikel, hvor du også får en præsentation af de enkelte enneagramtyper.

Godkendelser

NLP Huset er medlem af danske afdeling af den internationale forening IEA Danmark (International Enneagram Association).

Mød vores undervisere