NLP Huset

 Hvad er NLP?

> Læs artikel

> Download en pixibogSe video med


Bettina Lammert
leder hos Novo Nordisk


der fortæller om sit udbytte af uddannelsen
hvedholm.png


    


 

NLP Leder Practitioner

Du kan sortere aktiviteterne herunder ved at klikke på de forskellige overskrifter:

Startdato Aktivitet Underviser Sted Datoer   Status
20-04-15 NLP Leder Practitioner OS, LB Hvedholm Slot 20-22/4, 8-10/6, 17-19/8, 5-7/10
39,650

 

 

God ledelse handler i høj grad om evnen til at skabe og vedligeholde relationer - til kolleger, medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder. Lige så vigtig er relationen til dig selv og din evne til selvledelse. Gennem NLP's filosofi, metoder og teknikker vil du i løbet af uddannelsens 12 dage opbygge et solidt fundament af færdigheder rettet mod relationsbaseret ledelse og selvledelse. Nogle af disse elementer er: Matching, kropssprog, coaching, konflikthåndtering og evnen til at skabe ressourcefulde tilstande hos dig selv og dine omgivelser. Som værn mod stress får du også en introduktion til Mindfulness.

Målgruppe
Uddannelsen som NLP Leder Practitioner er til ledere, ledere på vej, ledelseskonsulenter og andre, der arbejder tætsammen med ledere.


Forudsætninger
Der kræves ingen særlige forudsætninger for at starte på NLP Leder Practitioneruddannelsen.


Form
Uddannelsen løber over 4 moduler à 3 dage som internatophold på Hvedholm Slot på Sydfyn. Undervisningen foregår som en vekselvirkning mellem oplæg fra de rutinerede NLP Trænere og øvelser, som har til formål at integrere stoffet på et dybere niveau. Du vil undervejs i hver eneste øvelse få personlig sparring fra underviser og medkursister. Du har også mulighed for at aftale personlig coaching og sparring med underviseren.


Træning
Efter middagen er der "øvegruppe", hvor deltagerne i mindre grupper øver videre på dagens opgaver. Derudover anbefaler vi, at man mødes med en eller flere fra holdet for at øve mindst en gang mellem hvert modul.


Indhold og udbytte
Uddannelsen giver dig mulighed for personlig udvikling samt indgående træning i praktisk ledelse og kommunikation.


1. modul - Relationer, kommunikation & coaching
Vi vil arbejde med, hvordan du med enkle midler kan udvikle din evne til at skabe og holde kontakt til andre mennesker. Vi træner coachingbaseret ledelse, således at du allerede efter dette modul vil opleve at dine ledelsesfærdigheder har nået et nyt niveau.


2. modul - Selvledelse, Mindfulness og evnen til at sætte sig i andres sted
Hvordan leder og motiverer du dig selv i forhold til dine professionelle og personlige mål - og hvordan hænger de sammen med og støtter dine værdier og din identitet som leder. Vi vil arbejde med de indre følelsesmæssige processer, som ligger bag begreber som motivation, beslutningstagning og kreativitet og vi vil træne nogle enkle teknikker i Mindfulness. Du vil blive bedre til at skifte perspektiv, så du bedre kan bruge "helikopteren" og andres synsvinkler i dit virke.


3. modul - Konflikthåndtering, forhandling og tidslinie
På baggrund af de færdigheder, du har opnået på modul 1 og 2 vil vi arbejde med metoder til at løse konflikter gennem dialog og effektfulde spørgsmål. Og vi vil arbejde med din evne til at få det optimale ud af en forhandlingssituation. Nogle af nøgleordene er anerkendelse, tillid og evnen til at skabe klare billeder. Vi vil også arbejde med din evne til at frigøre dig fra stress fra deadlines og brandslukning - gennem tidsliniearbejde.


4. modul - Storytelling, ledelsesteori i praksis - og certificering
Bliv bedre til at formidle dine budskaber via eksempler og gode historier. Lær at trække essensen ud af moderne ledelsesteori via NLP. Vi ser på, hvordan teorier fra Covey (7 Gode Vaner), Collins (Good to Great) m.fl. kan forvandles til praktiske værktøjer, når de udsættes for NLP.


Certificering
På 4. modul bliver du certificeret som NLP Leder Practitioner. Selve certificeringen indeholder en skriftlig prøve og to praktiske øvelser med to forskellige NLP-værktøjer. Uddannelsen er tilrettelagt, gennemføres og evalueres i overensstemmelse med danske og internationale NLP standarder. Vi er således godkendt af den uafhængige NLP Brancheforening - læs Standarder og indhold for NLP Practitioner uddannelser og Kriterier

for evaluering og certificering som NLP Practitioner


Næste skridt...
Når du er certificeret som NLP Leder Practitioner, kan du gå direkte videre på en NLP Master Coach uddannelse.


Læs mere om NLP i denne artikel eller download vores pixibog.

  lo
> Lene Bredahl
og
> Ove Schroll

 

NLP Huset | Valbygårdsvej 64B, 2500 Valby, Danmark | Tlf 70 21 90 01